Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lililölő kérdése:
Mit csináljak ha észre sem vesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan srácba szerettem bele aki egyel alattam jár a suliba. Odavagyok érte mindig őt nézem de ő szerintem azt sem tudja hogy létezem. És 2 hónap múlva elmegy a suliból, és soha többé nem látom😭 légyszi segítsetek!2022. ápr. 8. 17:45
1/4 anonim válasza:
Keress másik fiút. Az életben még sok ilyen lesz.
3/4 anonim válasza:
Elmegy a sulidból, szóval ha várost vált, akkor nem érdemes küzdeni, éltem távkapcsolatban, de nem olyan jó, mint ahogy a kapcsolatban éreznéd majd. Külseje miatt szerettél bele? Ha igen, akkor ismerkedned kellene vele, mielőtt naívan belevágnál. Nehéz elengedni azt, akit szeretsz/kiszemelsz, de ha nem teszed meg, akkor addig fogsz szenvedni. Rengeteg pasi van, biztos lesz olyan, aki meg fog neked tetszeni majd, de ne legyél olyan, aki egy olyan pasi miatt visszahúzódó aki észre se vesz.
17/F
4/4 anonim válasza:
Mivel úgy is elmegy, ezért nem tudsz mit veszíteni azzal, ha megpróbálsz ismerkedni vele, vagy netalántán bevallod neki az érzéseidet
egyébként, hány évesek vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!