Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a fiúk?
Figyelt kérdés
Bekövettem egy szimpatikus srácot instán..De nekem van kb 680kovetom es nincs kint egy kepem se csak profilkepen es ott is egy alakos kep a profilkepem es ugye a profilom privat..Azert nem kovetett vissza mer nem latja ertelmet?Mit csinaljak irjak ra?2022. ápr. 7. 07:15
1/10 anonim válasza:
Én se követek vissza mindent sőt szinte senkit de akit nem is ismerek főleg nem lehet 1 fényképe vagy 1000 nekem mindegy azt hinném valami kamu vírus profil írj rá hogy meglovagolnad csak azért kerested
2/10 anonim válasza:
Miért követne vissza?
Ha nem érdekes a profilod, ha privát vagy, de nem ismer, meg ha egyáltalán amúgy se ismer, miért követne vissza.
Én is csak olyat követek be/vissza, akinek érdekes a profilja, ismerősök/barátok vagyunk, vagy tetszik🤷♂️
4/10 anonim válasza:
Össze kéne jönnöd azzal az incel gyerekkel, aki a másik kérdést kiírta.
7/10 anonim válasza:
Miért követne vissza, ha nincs semmi tartalom a profilodon?
8/10 anonim válasza:
Én ha a fb-on bejelölök egy ismeretlent, annak oka van, és egy levélben meg is írom,hogy miért jelöltem be. Például kérdezni akarok tőle, és ha nem jelölöm be, lehet, nem találja meg a kérdésem.Te is írd meg neki, miért jelölted be, ne azt írd, hogy tetszik, mert akkor mindjárt ki is töröl.
9/10 anonim válasza:
Hú hány éves vagy, ilyen jellegű problémákkal ?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!