Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiú/lány fiús ruhában...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú/lány fiús ruhában ismerne meg engem és később kiderül hogy femboy vagyok akkor megváltozhatnak az érzelmei?

Figyelt kérdés
Mivel csak itthon hordok lányos ruhákat ezért nyílván nem úgy ismernének meg. 18/F

2022. ápr. 2. 22:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszi ^^
2022. máj. 9. 01:09
 12/17 anonim válasza:
63%
A válaszokból tükröződik az ország színvonala ilyen a téren, ignoráns nehézfelfogású emberek. Ha valaki nem ilyen akkor nem kéne megváltoznia semminek, maximum büszkék lehetnek rád, hogy felvállalod, azzal a kockázattal, hogy ilyen emberek lehetnek. Btw leírom privátba a discord nevem ha akarsz beszélni bc i would like to
2022. máj. 9. 03:15
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem a megváltozásról van szó kedves #12, hanem arról, hogy ha valakit én férfiként ismerek meg, akkor nem biztos hogy olyan szívélyesen fogadnám ha később kiderülne hogy amúgy női ruhákat hord. És itt nem a női ruhák az első számú gond, hanem az hogy elhallgatja előlem, utána meg elvárja hogy ne változzanak meg az érzelmeim. Ha nem bízik meg bennem annyira hogy ezt elmondja, akkor nem tudom mit vár.
2022. máj. 9. 17:38
 14/17 A kérdező kommentje:

13-as nem hallgatok el semmit, de nyilván nem úgy fogok ismerkedni hogy "Örülök hogy megismertelek, ja amúgy otthon lányosan öltözködöm", vagy te ezt hogy képzeled?

Amúgy meg a kedves válaszok miért lettek lepontozva?

2022. máj. 10. 01:58
 15/17 anonim ***** válasza:
17%

Persze, nyilván arra gondoltam hogy egyből le fogod támadni őket ezzel 🤦‍♀️🤦‍♀️

Hagyjuk haver, csináld ahogy akarod :D

2022. máj. 10. 08:51
 16/17 A kérdező kommentje:
Akkor te most miről beszélsz? Döntsd már el, ha egyből elmondom az se jó, ha később az se jó, számodra semmi sem jó. Valszeg nem is azzal van a bajod hogy mikor mondom el, hanem azzal hogy fiú létemre lányosan öltözködöm, ugye? Pont mint az összes pontozónak, csak nem erről kérdeztem.
2022. máj. 10. 11:47
 17/17 anonim ***** válasza:
80%

Nos én eleve szívesen megismernék egy femboy-t.

22/F

2022. aug. 16. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!