Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor szeret vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szeret vagy nem?

Figyelt kérdés

A barátnőm soha nem érdeklődik felőlem néhány mizu-n kívúl. Ő magárol beszél, de ha én nem írok vagy nem szólalok meg szó szerint kuss van akár fél óráig is.

Alig tud rólam valami személyes dolgot, pedig már ismer több mint egy hónapja.

Én már ismerem az egész családját, rengeteg mindent tudok róla, szívesen találkozik velem, többször ő dobja fel a talit vagy az ottalvást (nem történt még semmi köztünk). Sokat féltékenykedik, állandóan más lányokat akar rámsózni. Hónapokkal későbbi eseményeket is beszél már velem, hogy menjünk ide-oda, akár családi eseményekre is.

Viszont tényleg se írásban, se személyesen semennyit nem érdeklődik. Eltelik úgy egy hét, hogy én csinálhatnék bármit, akkor se kérdez rá semmire.

Nagyon félénk, visszahúzódó lányról van szó és ezt mindig hangoztatja.

Nem tudom eldönteni, hogy most akkor szeret vagy nem? Engem szeret, vagy csak a fiút/a biztos pontot az életében?

18/L 20/F

2022. ápr. 1. 03:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon függ a személyiségétől, szerintem ülj le vele nyíltan megbeszélni azt hogy ez téged zavar és ha nem változtat/furán reagálja le akkor önző, ha viszont megpróbálja megérteni a problémát akkor lehet csak szimplán olyan személy aki nem veszi észre magát. Nincs ebben semmi szégyellni való, kommunikálni kell, csak kedvesen próbáld meg.
2022. ápr. 1. 03:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Említettem már neki, éa azt mondta, hogy ő tudja, hogy ilyen sajnos és igyekszik ellene tenni, de ezekszerint nem sok sikerrel.

Viszont az dícséretes, hogy beismeri.

2022. ápr. 1. 04:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Szóval magáról mindig tud beszélni, stb stb, de megkérdezni mizu, azt nem DE szégyenlős. Egy picit a kettő üti egymást.

Akkor beszélj vele mégegyszer.

Vagy ne várd hogy kerdezzen hanem automatikusan mond neki.

2022. ápr. 1. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!