Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy ezt abba hagyjam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ezt abba hagyjam?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Az egyik fiú osztálytársam nagyon kedves velem meg egy csomószor segít. Van barátnője de nem ez a lényeg. Hanem hogyha kedves velem én azt azonnal túl gondolom. Egy egyszerű eset, leesett a tollam és ő azonnal segített felvenni utána mindjárt azt magyaráztam magamnak hogy tetszem neki meg ilyenek. Ilyenkor boldog vagyok utána meg egy ideig nem foglalkozik velem nagyon szomorú és elkeseredett leszek. A barátnőjét nagyon szereti engem meg csak bír én tudom de minden tette mögött látni akarok valamit. Nem akarom hogy érdekeljen az egészet túl gondolom már 7 hónapja ez megy ebből már nagyon elegem van. Mit csináljak hogy ne gondoljam túl? Köszi annak aki elolvasta és válaszol...

2022. márc. 31. 11:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerezz magad mellé egy fiút. Kapj elegendő szeretetet, és adj is. Éld meg azt amikor valóban szeretnek, és utána már nem fogsz ilyen apróságokkal foglalkozni mint ez. Túlságosan kiélesedtek az ösztöneid, a vágyódásod.

29/F

2022. márc. 31. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!