Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért volt ennyire bunkó?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt ennyire bunkó? Egyáltalán nem tetszett neki, vagy ez csak miattam volt?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki konkrétan a menők közé tartozik, izmos, helyes, minden ami kell a menőséghez. Sokat segítettem neki töriből, elmagyaráztam csomó dolgot, mióta segítettem neki sokkal jobb jegyeket kap. Viszont amíg tanultunk beszélgettünk is, és nagyon szimpatikus lett, jó a humora, kedves ilyesmi. Nagyon sok ember között engem is meghívtak a szülinapjára, és gondoltam egyedi leszek és nem ajándékkártyát veszek neki, meg edzős kiegészítőt. Festettem neki egy képet farostlemezre olajjal, azt mondta hogy azon a képen igazán boldog, egy hoki meccsén készült róla. Elég sok időt beleöltem, meg azért a jó alapanyag sem olcsó. Minden érzésemtől eltekintve reméltem hogy tetszeni fog neki. Amikor kibontotta megkérdezte hogy “ez kitől van?” Óvatosan mondtam hogy tőlem erre mondta hogy “jövőre majd inkább valami értelmes dolgot adjak, ha egyáltalán meg leszel hívva, de azért cuki próbálkozás, köszi.” Aztán odafordult az egyik barátjához és nevetve mondta hogy “azért poháralátétnek elmegy, nem?”. Annyira megalázó volt, tök hülyén érzem magam, és a fél évfolyam ott volt. 😔 Eddig sem voltam népszerű, de ezen most sikeresen rontottam… Nagyon hülye vagyok hogy elhittem hogy válthat ki belőle valamit, igaz?😓 Holnap reggel mindenki úgy fog rám nézni mintha kiderült volna hogy megöltem egy kiscicát vagy valami ilyesmi…😣 17L

2022. márc. 28. 22:43
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lehet kicsit túlságosan “belezúgtam” 😅, de mostmár mindegy, így jártam.
2022. márc. 30. 00:30
 22/27 anonim ***** válasza:

Az ember azt hinné, ilyen csak a filmekben van.

Hidd el, a tiednél jobb ajándékot nem kapott. És valószínű rajta kívül ezt a többiek is tudni fogják.

2022. márc. 30. 00:53
 23/27 anonim ***** válasza:
Túl van értékelve... Ha nem tetszett neki, akkor így jártál.
2022. márc. 30. 01:02
 24/27 anonim ***** válasza:
Azért nem kicsit bátor lépés volt tőled. A srác meg nem tudta volna kezelni akkor is, ha normálisabban nyilvánult volna meg. Nem mindenki kap minőségi festményt random, pláne rendszeres töri tanulás segítség után. Eléggé tolakodó lehetett neki. Egyben senki nem fog fent akadni max, ha irigy.
2022. márc. 30. 18:20
 25/27 anonim ***** válasza:
Na mit szóltak a suliban?
2022. márc. 30. 18:52
 26/27 A kérdező kommentje:
Igazából a menő banda ignorál, meg néhányan hülyének tartanak, de nem annyira gáz…
2022. márc. 30. 22:59
 27/27 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy hülyének tartanak? Valamelyik mondott valamit, vagy csak a nézésükből sejted?
2022. márc. 30. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!