Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Esetleg valami tipp?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetleg valami tipp?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, akivel négy hónapig erősen kavartunk, csak aztán jött neki egy másik lány, aztán itthagyott.

Aztán nem is ez a lényeg.

Amióta itt hagyott, azóta akárhányszor beszélünk, akkor a sexchatre térünk ki.

Kér tőlem képet, küldök, ő is nekem, tehát sexchatelunk (egyébként ezt míg kavartunk, akkor is csináltuk).

Picit úgy érzem, hogy csak erre vagyok jó neki, és ki használ, de ha jobban bele gondolok, más miről nem is tudnánk beszélni, illetve énis szeretném mindig ezt a sexchatet, viszont ezen kívül nem keressük egymást. Természetesen én azért nem keresem mert már elmúlt az az idő, mikor rendesen tudtunk beszélni.

Szóval lényegében e miatt veszem úgy, hogy olyan lenne, mintha csak erre kellenék neki.

Viszont mostanában kezd velem olyanokat csinálni, mint amiket akkor csinált, amikor szerelmes volt belém.

Múltkor le írtam neki mindent. Azt, hogy meg mindig szeretem es nem tudok rajta túllépni, viszont ott azt írta, hogy nem hinné, hogy barátoknál leszünk már többek.

Szóval nagyon össze vagyok zavarodva, szeretnék véleményt esetleg valami tanácsot kérni.

A válaszokat előre köszönöm!

2022. márc. 28. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerinte már nem lesztek barátok. Nem értem, mitől tudsz ezen összezavarodni.
2022. márc. 28. 19:49
 2/2 anonim ***** válasza:
86%
Az van hogy buta vagy és ez a legnagyobb probléma. Tudod hogy csak erre kellesz neki, de mégsem tudod, de amúgy mindegy is, mert te is csak ezt várod tőle, vagy mégsem? Ja szerelmes vagy de nem úgy viselkedsz hogy komolyan vegyen....na látod semmi logika nincs benne.
2022. márc. 28. 20:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!