Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érezz valamit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ayato-kun10 kérdése:

Szerintetek érezz valamit irantam avagy mi a velemenyetek ?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm azoknak akik elolvassák. Tehát. Voltam egy fellépésen az iskolában, ahol táncoltam, egy alakos ruhában, tehát tényleg magam szerint is jól néztem ki és volt a fiú (jelenlegi crushom) illetve a fiú barátja. A fiú barátjával viszonylag jóban voltam, és elmondta nekem azt hogy bejövök a fiúnak. Ezt sokáig ignoráltam, de nekem is tetszett a fiú. Ráírtam Januárban, és napokig beszélgettünk. Nagyon aranyos volt velem, és kicsit bele is szerettem, de neki volt barátnője, és úgy flörtölt velem. Aztán mondtam neki hogy ha van barátnője ne csinálja ezt stb. Megbeszéltem vele egy talit a suliban, de a barátai húzták oda mivel félt, és aztán a hatodik szünetben tudtunk kicsit beszélgetni, aranyos volt nagyon. Például voltam vásárolni és azt írta megvenne nekem mindent…vagy kitettem egy táncos videót aztán töröltem de ő elkérte, folyton szíveztünk stb

Aztán másnap reggel random rám írt hogy ez neki nem megy, nem tetszem neki, és nem beszélget velem többet. Volt egy suli buli ahol a barátaim engem és őt akartak megválasztani szívkirálynak és szívkirálynőnek (én az is lettem, vagyis szívkirálynő, de ő sajnos nem lett szívkirály) minimum 10 ezret fektettem én és a legjobb barátom a szavazó szívekre.

A bulin folyton nézett, és talán le is videózott, kereste a társaságom de hozzám nem szólt. A barátnője FOLYTON lenézett (de nagyon durva módon, tehát nem beleképzelés) és az én legjobb barátom közölte a lánnyal

“miért nézegeted le amikor te csak a wishes változat lehetnél, csúnyag*ci”

Ezt követően beindultak a dolgok és nagyon sokan betámadtak engem és a 2 legjobb barátom, mivel a lány az osztályfőnököt & az osztálytársait ellenünk fordította. Tehát olyan szinten hogy kb bullyingnak voltunk kitéve. De nem zavar mert megtudtuk magunkat MINDIG védeni.

Valamelyik nap kint voltam én is a ligetbe, és ők is és aztán rám írtak hogy milyen bosszút tervezek a kapcsolatuk ellen vagy miért akarom őket tönkretenni (a lány írta) és történt egy összeveszés. A fiú is rám írt, de ő aranyos volt és ő kb lebutítottan mondta hogy ne álljak bosszút stb

Aztán kínos volt minden, a fiú meglátott és elment a büféből

Vagy ha meglátott a ligetben, elment. A közös társaságot is hanyagolta.

Pár napja rá írtam mert ez már nagyon ciki volt és azt mondta hogy neki a legjobb barátja mondta hogy tetszem neki és végig a legjobb barátja írta mit írjon ő nekem (és ez azért fura, mivel nekem a legjobb barátja már fél éve mondta, és mikor ráírtam akkor is rögtön aranyos volt, plusz sose mondtam a legjobb barátjának se el hogy tetszik nekem + semmi jel nem volt rá, így kizártnak tartom a sz*rkeverést) aztán megkérdeztem tőle tetszettem e neki valaha és olyanokat kezdett el mondani “úgyse értenéd” “nem szeretném elmondani”

+ amikor a fiúval beszélek nem látok angyali számokat (pl 20:20 22:22) de amikor nincs az életembe akkor pedig látok. Lehet beleképzelés de a fiú mindig nézz engem, és zavarba hozz.

2022. márc. 27. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. Kicsit nehéz volt megértenem a leírást, de szerintem nem érez irántad már semmit.
2022. márc. 27. 22:03
 2/3 anonim válasza:
Eléggé érdekes story. Nem tudom hogy ha napokig kedves volt kap egy rohamot és bunkó lesz? Valószínűleg meglátásom a kiscsaj és ő írta a nevében. Szerintem tetszel a pasinak, de a csaja meggátolja ezt. A barátaidnak respekt hogy megvédtek, én pofon is vertem volna ha lenézz. Szurkolok pasihoz, tuti valamit érezz.
2022. márc. 28. 00:35
 3/3 anonim válasza:

Huu hat egy kicsit hosszu volt

De en is voltam mar hasonlo helyzetben szerintem egy kicsit bejossz neki , de mivel van baratnoje es gondolom nem akarja elhagyni ezert inkabb ignoral ne hogy legyen koztetek tobb

( en igy ereztem) de mindenesetre sok sikert<33

2022. márc. 30. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!