Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szúrtam el ? Helyre tudnám hozni ?
Már hónapok óta tetszik egy lány, akinek én sem vagyok közömbös a számára. Nos a problémám az, hogy 3 hónapja szeretnék beszélni vele, de az én hülyeségem miatt nem jött össze.
Amikor meglátom egyedül akkor egyszerűen nagyon fura érzés fog el, csak nem értem, hogy miért ?
Nem egyszer volt, hogy amikor megláttam akkor szimplán "elfutottam" vagy szépen átmentem az utca másik oldalára.
Illetve hozzáteszem, hogy nem ismerem közelről a lányt szimplán az osztályát és a nevét tudom, mivel nem ismerem így nem tudok semmi közeli dolgot amivel leszólíthatnám, csak az jutott eszembe, hogy: "Már korábban észrevettelek, és azon gondolkoztam, hogy valamikor beszélgethetnék ha lenne kedved". Ezt így hónapok után annyira nem érzem annyira jónak, mondjuk ha egyből cselekedtem volna akkor is eléggé gáz lenne.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy akár ezzel a szöveggel akár mással(példát elfogadok :D ) lenne-e értelme beszélni vele, vagy inkább engedjem el ?
Előre is köszönöm a segítőkész hozzászólásokat!
Csak ugye, hogy három hónapig b@sztam a dolgokra, a fent említettek miatt, így egyszerűen annyira kellemetlenül érzem magam amikor meglátom.
Illetve helytálló lenne a kérdésben említettem beszélgetés indítóm ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!