Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szóval van egy fiú, aki iránt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval van egy fiú, aki iránt érzek valamit, de nem tudom, hogy ő hogy érez irántam?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú az osztályomban, aki tetszik, most szeptemberben kerültünk egy osztályba. Nagyon tetszik nekem nagyon aranyos, vicces. Az a gond, hogy nem tudom, Ő mit erez irántam. Amilyen jeleket adott eddig, pl.: elpirult, amikor ránéztem, ha valamit akar, mondjuk nyerni valaki ellen valamiben, és ott vagyok, aztán veszít, akkor igy latom rajta, hogy zavarban van, alapból sokat beszélgetünk, és elvagyunk, meg stb. de valahogy irogatásban olyan fura. Ráírok, nem válaszol, vagy válaszol, de ilyen félszavakban, és csak egyszer kétszer van, amikor tudok vele sulin kívül is beszélni. Ez lehet azért, mert mondjuk az irogatás neki olyan nem bizalmas beszélgetés vagy ilyesmi, de mintha két külön ember lenne személyesen, és irogatásnál. Ezen kívül sojat flexel nekem, ami ilen rohadtul tetszik:D én tökre látom rajta, hogy másképp viselkedik velem, de pl.: a barátnőm kívülről nem nagyon látja, meg ilyesmi. Nagyjából ennyi a történet.

2022. márc. 16. 01:58
 1/8 A kérdező kommentje:
Kicsit elcsesztem a megfogalmazást :D
2022. márc. 16. 01:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebből annyi jön le hogy van egy fiú osztálytársad akivel néha szoktál beszélni. Azt, hogy mit érez irántad azt csak ő tudhatja, ennyiből senki meg nem mondja neked.
2022. márc. 16. 08:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a véleményt
2022. márc. 16. 08:58
 4/8 NTBS ***** válasza:
82%
Szerintem kérdezd meg. Ki fog derülni.
2022. márc. 16. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Látok esélyt arra, hogy tetszel neki. Az lenne a legjobb, ha többet beszélnétek élőben és kicsit jobban megismernétek egymást. A chatelésre pedig két ötletem van: Vagy félénk online, vagy valaki azt tanácsolta, hogy taktikázzon.
2022. márc. 17. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
*vagy csak g,űlöl online chatelni. Bármilyen furcsa, vannak még ilyen emberek.
2022. márc. 17. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ez volt a helyzet,csak gondolom én időssebb vagyok..

Velem is sokáig így csinált az osztálytársam,még most is csinálná,folyton vele foglalkoztam,együtt voltunk a suliban folyton,folyton nézett,a szemembe,majdnem meg ölelt,célozgatott arra,hogy tetszem neki,viszont nem mondaná el soha..

Aztán itthol vagyok,nem ír soha csak ha eszébe jutok,ha nem vagyok ott elvan más lánnyal,ezt érdemes kifigyelned.

Beszélj vele szerintem,csak így tudhatod meg.

Én lemondtam róla,haverok vagyunk semmi közeli,foglalkozom inkább a legjobb barátnőmmel. :D

2022. márc. 17. 20:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! Egyelore meg mindig ez van, igy celozgat, meg mashogy viselkedik velem, mint a tobbi lannyal, es amugy a chatelesre rajottem, hogy csak engem idegesit, mert az unokatesom is olyan pl hogy irasban tok mas, mint eloben, es szerintem ez mindenkinel igy van kicsit, ugy hogy arrol mar lemondtam, de multkor peldaul tokre jol esett, hogy 4en voltunk, mentunk valahova, es lemaradt velem, es csak velem beszelgetett. :))
2022. márc. 31. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!