Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legjobb ?
Van egy lány aki már egy ideje nagyon tetszik, és nála is azt vettem észre, hogy én sem vagyok számára közömbös.
Szóval már egy ideje szeretnék vele beszélni csak nem igazán jött össze.
Azon gondolkozok, hogy bejelölöm illetve valamivel ráírok, csak tartok attól, hogy reagálna mind a jelölésre mind az üzenetre. Illetve azzal is gond van, hogy nem tudom mivel/milyen témával kapcsolatba tudnék ráírni.
Melyik lenne a legjobb megoldás, személyesen beszélni vele vagy online felvenni vele a kapcsolatot, illetve hogyan tudnék ráírni ?
Előre is köszönöm!
Próba szerencse,ha nem írsz rá akkor eleve buktad. Szóval kösd fel a gatyád és jelöld be/írj rá vagy beszélj vele személyesen.
Ha az írás mellett döntesz akkor elég csak annyi,hogy " Szia,hogy vagy? Milyen napod volt? stb..
Ha személyesen beszélnél vele akkor inkább akkor próbáld mikor esetleg egyedül van és óvatosan nem rá görcsölve köszönj neki majd kérdezd az előbb említetteket.
Nem tudom megérteni, hogy egy fiú vágyakozik egy lány után, de nem tudja mivel elkezdeni a beszélgetést...
A kérdést a pillanatnyi helyzet is adhatja. Pl."Látom, egy suliba járunk... Te melyik osztályba jársz? Jó a közösség? Máris elindul egy beszélgetés.
Köszönöm a válaszokat!
A "Szia, hogy vagy"-ot én személy szerint kicsit furának tartom elsőnek. Mivel elfelejtettem írni, hogy nem beszéltünk még a lánnyal korábban, illetve okozza a problémát a beszélgetés elindításánál. Ha már van valamilyen közös pontunk akkor simán eltudom kezdeni a beszélgetést, csak őt nem ismerem csak a nevét, illetve osztályát tudom, így nem tudom mi lenne a legjobb beszélgetés indító ismeretlenül.
Ha tudod az osztályát, akkor derítsd ki, milyen tanárok tanítják, és például rákérdezhetsz nála, hogy xy tanár milyen, mert hallottad hogy őket tanítja és titeket is fog stb.. Vagy valamilyen tantárggyal kapcsolatban tegyél fel kérdést, vagy egy közelgő eseménnyel kapcsolatban. Vagy még ha ismersz az osztályából valakit, akkor rajta keresztül tudsz megismerkedni vele.
De szerintem legjobb, ha nem keresel ürügyeket, simán csak odamehetnél hozzá, bemutatkozol neki, hogy xy-nak hívnak, megvárod míg ő is bemutatkozik, utána megkérdezheted, hogy jaj, te B-s vagy, ugye? Hallottam, hogy.... és máris elindult a beszélgetés:) Ha nem akarod hirtelen letámadni, akkor meg kezdj el köszönni neki amikor látod, meg mosolyogj rá, aztán ha már köszönőviszonyban vagytok odamehetsz hozzá. Ha mindenképp online írni akarsz neki, akkor meg őszintén mondd el, hogy szimpatikusnak találod és szeretnéd megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!