Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Interneten bele lehet valakibe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten bele lehet valakibe szeretni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 12:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
bele
2022. márc. 8. 16:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Csak érdekel a dolog. Elég megosztóak ezzel kapcsolatban a vélemények és tapasztalatokra voltam kíváncsi. 😊
2022. márc. 8. 16:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
🚫 Hát, ha videóchat-eltek is - akkor van rá esély a komolyabb kapcsolatra.
2022. márc. 8. 20:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen bele! Plane ha naoi szinten beszelsz is vele
2022. márc. 9. 05:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Én borzasztóan bele szerettem egy férfiba,de nem lett belőle sajnos semmi mert nagyon elrontottam a dolgokat.Ennek már több hónapja de azóta is a sírás kerülhet ha csak rá gondolok.Azt hiszem sosem fogom őt el felejteni meg mindig érzek iránta.
2022. márc. 10. 21:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

benne van ebben az illúzió is, de egyébként meg sokkal mélyebb is.

Mélyebb, mert itt tényleg a személyiségébe szeretsz bele. Persze van fénykép, videó, de az nem ugyanaz. Ha elbűvöl, elvarázsol, sokkal mélyebb érzéseket kelt benned, mintha csak felszínesen megérintene.

És nincs zavaró tényező. Nincsenek kiábrándító apróságok, mint a személyes ismerkedésnél. Mire találkoztok, már kialakult a vonzalom.

2022. márc. 13. 10:41
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti. Borzasztóan sajnálom. Nem tudom, hogy mivel rontottad el ha valóban nagy volt a szerelem, de ha szeretnél róla beszélni nyugodtan írj rám hátha úgy könnyebb picit. Én is vesztettem már el szerelmet, esetleg le írom én, hogy lettem rajta túl. De ha csak simán beszélnél róla is szivesen meghallgatlak. 😊
2022. márc. 16. 09:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!