Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy helyre hozzam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy helyre hozzam?

Figyelt kérdés
Eleg sokat hazudtam a multammal kapcsolatban egy fiunak.. De aztán Meg szerettem es egyszer csak távolságtartó lett. Eleinte nem is ertettem hogy miert van mert nem gondoltam semmi ilyesmire csak szimplan arra hogy megunt, vagy egyszeruen csak igy akarja megertetni hogy nem kellek neki... Aztan kb 3 honapra ra annyira erdekelt hogy miert dobott el semmi konkret magyarazat nelkul hogy fogtam es rairtam es leirtam neki hogy ereztem iránta dolgokat es hogy sajnalom hogy igy tortent de szerettem volna normalisan el kōszōnni tole (masik suliba megyek) aztan leirta hogy rajott azokra a dolgokra a hazugsagaimra.. En tenyleg Meg bantam es nemtudom hogyan tehetnem jóvà.. Tudom hogy vele már nem lesz olyan kapcsolatom mint az elott hiszem elveszett a bizalom... (legyszives az ilyen hazudtal igy jartal Meg ilyenek kimeljenek) szimplan kivancsi vagyok a véleményetekre vagy arra hogy mit tanacsoltok..

2022. márc. 5. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg a te szemeszögedből szemléltetni vele a dolgokat, akkor majd lehet megérti, hogy miért hazudtál.Ha lehetséges, akkor talizzatok, és személyesen beszélj vele.
2022. márc. 5. 15:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Kōszōnōm a választ! Igazabol már nincs sok esélyem nem akar tolem semmit... De megis ertem mert nagyon elszurtam..
2022. márc. 5. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!