Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúknak: Ha látsz egy aranyosan kinéző "lányt", aztán kiderül róla hogy fiú mit csinálnál?
Figyelt kérdés
Mit éreznél? Vagy meggondolnád hogy elhívod valahova? Mi változik amiért neki lent más van? Ha aranyosnak tartod és a személyisége is szimpatikus összejönnél vele?2022. febr. 28. 17:40
1/11 anonim válasza:
Bennem van egy minimális bi hajlam, szóval lehet, hogy még be is jönne:D
2/11 anonim válasza:
Kizárt abban a pillanatba vége lenne és tiltanám
3/11 anonim válasza:
Hetero fiu letemre sajnos nem.
Nem roszbol, de nem tudok vonzodni az azonos nemi szervzhez.
Ahogy az elozo valaszolo irta, akiben van bi hajlam, azzal nagyobbak az eselyek.
4/11 anonim válasza:
Hetero vagyok. Szerintem ez egy elég egyértelmű válasz arra, hogy nem akarnék tőle az égvilágon semmit, max haverkodni. Ha meg játszaná a lányt akkor meg kerülném messziről.
5/11 anonim válasza:
1. Aki hetero az hetero!
2. Te hogy érezed magad amikor átbasznak?
6/11 A kérdező kommentje:
Átbasznak? Már hogy basznának át ha mondjuk te gondolod egy fiúról hogy aranyos, amíg nem tudod hogy fiú? Nem neked öltözik lányosan vagy csinosan.
2022. márc. 1. 12:13
7/11 anonim válasza:
De ez átbaszás! Egy kicsit sarkított példa: Ráveszlek egy befektettetésre, hogy mi jó üzlet, mennyit keresel vele (közbe csak lelépek a pénzeddel) és majd pár héttel később rá jössz, hogy csak átverés volt. Na ez kb ugyan az lenne, időd pénzt fektettek a randiba majd az x-edik randi után mondja, hogy amúgy ja ő nem csaj. Ez így már nem átbaszásnak számít?
8/11 A kérdező kommentje:
De a kérdésemben nem egy ilyen helyzetről volt szó. Én azt kérdeztem hogy ha TE aranyosnak találsz egy fiút akiről csak azután derül ki hogy fiú hogy TE odamész hozzá. Mivel mielőtt leszólítod nem tudod róla. Nincs titkolózás.
2022. márc. 1. 15:58
9/11 anonim válasza:
Ha kiderül róla, hogy fiú az ismerkedés után, akkor közlöm vele, hogy sajnálom, de félreértés történt, és elhúznék onnan.
Legközelebb meg nagyon vigyáznék, hogy lehetőleg ne történjen meg még egy ilyen félreértés.
10/11 anonim válasza:
Ez a gáz, hogy manapság ha megismerkedsz egy lánnyal, az sem biztos hogy lány :D De amúgy ha kiderülne utána nem akarnék tőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!