Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha álmomban megmuta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BroHelpPlease kérdése:

Mit jelent ha álmomban megmutattam a melleim a barátomnak de nem értékelte?

Figyelt kérdés

Annyi volt még, hogy odabújtam hozzá és ő ugyanúgy viselkedett velem mikor ruha van rajtam. Azthittem mondani fog rá valamit, kicsit csalódott voltam és kedvezni akartam neki ezzel de mivel nem reagált rá semmit nagyon elszégyelltem magam. Egy ismeretlen szobában voltunk egy ismeretlen ágyon, ráadásul nem voltunk így sokáig.

Vissza a valóságba~

Elég komoly a dolog kettőnk közt. Én 16 ő 17, én 13 voltam mikor összejöttünk ő 14. Nem feküdtünk még le egymással és én nem is értek nagyon az álmokhoz, ezért légyszi valaki segítsen megfejteni☺️ köszi skacok!

2022. febr. 27. 11:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Le kell vele feküdnöd, ezt jelenti.
2022. febr. 27. 11:36
 2/13 anonim ***** válasza:
25%

"Elég komoly a dolog kettőnk közt."

"Nem feküdtünk még le egymással"

Nyilván dúlnak a hormonjaid, jönnének a nedves álmok, de te sem hiszed el, amit írsz. Nem csak a szextől lesz komoly egy kapcsolat, de azért ezt ne mond már komolynak. Feszültség van benned, hogy nem vagy elég jó neki, cikinek, feszültségnek érzed, hogy kitárulkozz előtte. Illetve úgy érzed, hogy inkább barátként néz rád, mint hogy megizéljen, mivel a melled sem érdekli.

2022. febr. 27. 11:40
 3/13 anonim ***** válasza:
7%
2. utolsó mondata teljesen hü.eség, félreviszi az egészet. addig rendben van, amit írt.
2022. febr. 27. 12:23
 4/13 anonim ***** válasza:
44%
#3 2-es vagyok. Olyan szánalmas, mikor valaki nem fejti ki, csak leszólja a másikat. Szóval miért lenne hülyeség? Magyarázd meg, hogy szerinted miért az. Bár a pipák alapján gyanítom te vagy az 1-es, szóval nem várok túl sok logikát részedről.
2022. febr. 27. 12:48
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

En vagyok az egyes. Most keszitettem be a popcornt. Miutan te kifejtetted amit en leirtam nem igazán értem

mi a gond

2022. febr. 27. 13:13
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem én vagyok az 1.

Nem lehet megmagyarázni szerintem egy véleményről, hogy miért hü.eség valaki szerint. Egyszerűen nem tudom, miből szűröd ezt le.

3,5. nem 1.

2022. febr. 27. 13:13
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Ez most nem ertheto. Gondolom az enyem kicsit elobb jelent meg
2022. febr. 27. 13:16
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

#5 Én nem írtam, hogy feküdjenek le...

#6 Nevetséges ideböfögni valamit, amit meg sem tudsz indokolni. Legközelebb tartsd meg magadnak a véleményed.

2022. febr. 27. 13:21
 9/13 anonim ***** válasza:
11%
8: akárcsak te.
2022. febr. 27. 13:25
 10/13 anonim ***** válasza:
9%
Terjunk mar vissza az alomfejteshez. Mi a kulonbseg az 1. Es a 2. Hozzaszolas kozt?
2022. febr. 27. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!