Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi lehet ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Tehát 17 éves vagyok,22 éves a barátom,együtt vagyunk már majdnem 2 éve,sokat bántott,érzelmileg..

Túl féltékeny,ha barátnőkkel beszélek,még akkor is az a baja,hogy nem vele..

Eddig meg volt neki a messenger fiókom is,(tudom hülye voltam)sok barátot elvesztettem miatta,ő pedig nem itt van Szerbiában,hanem Ausztriában,jövő hónapban találkoznánk..

Megváltoztattam a jelszavam,ő próbál változtatni engem meg hidegen hagy,még mindég össze vagyok törve és nemhiszek neki,hogy változtatni fog,sokat veszekszünk..

Viszont van egy jó fiú barátom,az osztálytársam,folyton együtt lógunk,ő 16..A pasim megtiltotta akár csak,hogy visszaköszönjek egy fiúnak is,viszont én szerelmes lettem az osztálytársamba..Nemtudom mit tegyek,hagyjam ott a barátom?összetört és magam alatt vagyok teljesen,anyukám is beteg lett és hát nem igazán áll mellettem,csakis avval foglalkozik,hogy neki mi a jó..Nem így ismertem meg őszintén..

Érzek még iránta szeretetet és félek elhagyni de folyton van valami amiért veszekszünk,eddig nem volt miért féltékenykednie,minden lépésemről tudott..

Nemtudok mit tenni valaki tanácsot tud adni?

2022. febr. 26. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez önsanyargatás, nem kapcsolat. Kapcsolatnak hívni az ilyet csak a kifejezés lehúzása a sárba.

Mindvégig egy trágyában voltál, eljött az idő végre kilépni belőle. Újat nem ajánlok, míg nem szeded össze magadban mik történtek ezzel a gyerekkel, nem érted meg hogy alakult ez ki, miért maradtál benne, egyáltalán miben voltál valójában.

Szakember is ajánlott lehet, ha úgy érzed.

2022. febr. 26. 18:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. febr. 26. 19:29
 3/4 Johnathanos ***** válasza:

1.Lekell ülni és személyesen megkell vele ezt beszélni. Ha nem hajlandó gyorstempóban változni és változtatni a viselkedésén akkor megmondod okvetlen vége

Ez az első opció amit írtam, csak abban az esetben érvényes hogy ha még belé lenné szerelnes, de mivel egy másikba vagy, ezért semmit nem ér amit írtam 😂

2.Ottkell őt hagyni mihamarabb, az ilyen féltékeny emberekkel vagy nemlesz jövőd, vagy keserves jövőd lesz.. .. Azt marcsak te tudod hogy mit is akarsz, szenvedni egy kapcsolatban, vagy szenvedes nelkul boldogan élni.

Egyértelmű ugye

Mindketten tudjuk hogy a Masodik opció a jobb.

2022. máj. 19. 20:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerintem is,lassan rájöttem,találkoztunk minden oké volt..

Visszament haza,rögtön minden folytatódott,most megígérte,hogy változik,ahhogy többször is..

Viszot már nincs is erőm az egészhez,és már a hangja is idegesít néha,annyira tönkretett,de hát szeretem,vége lesz,muszáj..

2022. jún. 7. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!