Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen ajándékot vegyek/adjak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot vegyek/adjak a pasimnak? És elmenjek a szülinapi buliba vagy ne?

Figyelt kérdés

Ez az első:2hét múlva lesz a szülinapja! Nem tudom mit adjak neki! Már adtam parfümöt,karkötőt,olyan nyakláncot amibe bele van vésve a kezdő betűm és a másik fele nálam van amibe az ő kezdő betűje van bele vésve, és nem tudom hogy mit adjak/vegyek neki!?

A második:Hogy a pasim haverja szervez egy születésnapi bulit amibe meghívott. Csak hogy ott lesz a pasim anyja is aki nem nagyon örül annak hogy mi együtt vagyunk. Nem tudom hogy elmenjek e vagy ne!? Nem akarom megbántani a pasimat de azt se akarom hogy az anyja az egész bulin ordibáljon! Mikor a pasimnál vagyok akkor mindig ordíbál velem meg vele hogy mi nem illünk össze... Nem tudom mit csináljak!?

2022. febr. 25. 21:27
 1/2 anonim ***** válasza:
68%

1. Ezek az ajándékok amiket adtál nem akarlak megbántani de olyan személytelenek, mintha egy mikulásra húzott "idegennek" vásároltál volna, hogy adj valamit, oké a nyaklánc nem, de ez meg inkább pasitól való ajándék kellett volna legyen. Na mindegy, szerintem most inkább személyeset ajándékozz, pl mi a hobbija? Szereti a focit? Tök jó! Mennyi pénzt szánsz rá? 10ezret max vagy mehet 20 is? Mert ez se mindegy, pl vehetnél neki ilyen esetben egy kedvenc csapatával való dolgot. Vagy ha szereti a számítógépes játékokat, akkor valami új játékot, amit régóta emleget, vagy egy új konzolt, vagy fejhallgatót stb. Vagy ha kicsit többet szánsz rá, akkor pl közös program (ez neked is jómóka de még élmény is) mondjuk egy szabadulószoba (vannak jó témák: Harry Potter ha szereti azt) de légy egy kicsit olyan aki ismeri is a pasiját és nem prfümöt meg piát ad, mert nincs semmi ötlete. Év közben lehet felírni, amiket emleget hogy vágyna rá és ilyen alkalomkor elővenni :D

2. Utál a párod anyja meg kiabál veled?! Meg nem akarja hogy együtt legyetek? Ennek mi az oka? Ha úgy érzed részedről semmi, és te mindig tisztelettudó vagy akkor mindenképp menj a partira, és ha a kedves mama kiabál menj oda cukin kérdezd meg "mégis miért tetszik ennyire utálni engem?" Aztán kapd meg a választ, az is gáz, hogy a párod se véd meg (legalábbis nem említed, hiszen ha megvédene nem filóznál hogy elmenj e) én biztos nem hagynám ki a szerelmem buliját és mielőbb tisztáznám az édesanyjával a dolgokat, ha nekem fontos az a kapcsolat.

2022. febr. 25. 22:06
 2/2 A kérdező kommentje:
#1.: Köszönöm hogy válaszoltál! A második dologhoz csak annyi hogy én mindig tisztelettudó vagyok a párom annyával szemben! A párom meg szokott védeni!
2022. febr. 25. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!