Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok? Vagy csak bejön?
Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályba aki bejön vagy tetszik. Nem tudom eldönteni. Külsőleg nagyon ronda. De belsőleg valamikor nagyon bunkó de valamikor nagyon kedves velem. Általába amikor kedves akkor érzem ,,azt” a érzést. Amikor meg bunkó akkor meg olyan érzésem van hogy mennyen már el innen.2022. febr. 25. 06:28
1/9 anonim válasza:
Nem, csak jó barát, társaságra vágysz
2/9 anonim válasza:
Hogy mondhatunk egy emberre olyat hogy ronda?
3/9 anonim válasza:
Jól esik Neked, ha valakihez közelebbi szálakkal fűződhetsz.
Ne ringasd álomba magad, aligha a Te eseted.
4/9 A kérdező kommentje:
1. Vannak barátnőim
2. Nem az én ízlésem
2022. febr. 25. 09:24
5/9 anonim válasza:
Attól még nem rondázunk le valakit
6/9 A kérdező kommentje:
Hát…
2022. febr. 25. 11:48
8/9 anonim válasza:
Ne akard az elsőt megkapni, akivel lehetne valami több...
Inkább szak barát, meg ha rondának írod le, és ezt is gondolod akk inkább felejtsd el...
9/9 A kérdező kommentje:
8. Már próbáltam elfelejteni mert neki nem jövök be de nem egy ,,varázs szóra” tudom elfelejteni
2022. febr. 25. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!