Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miről/mit irjak neki ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről/mit irjak neki ?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki bejön. Tegnap ráírtam , és nem rázott le , elég kedves volt . Úgy zártuk le a beszélgetést, mondta hogy irjak ha szeretnék. Szerintetek mit irjak ? Szerintem túl sablonos a hogy telt a napod, de eddig nincs más ötletem. Valahogy rendesen akarok vele beszélgetni!!

2022. febr. 24. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
A sablonos üziket csak első levélnél nem ajánlják. Utána már nyugodtan lehet egyszerűbben is kezdeményezni.
2022. febr. 24. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Miről beszéltetek tegnap? Ahhoz kapcsolódóan köthetsz valamit, rákérdezhetsz, vagy ha valami eszedbe jutott arról, akkor megírhatod.

A hogy telt a napod is okés ebben a helyzetben, de utána jó lenne valami értelmes témát felhozni.

2022. febr. 24. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a kettessel, jobb tanácsot én sem tudnék adni :)
2022. febr. 24. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem pl mesélhetsz neki valamit. Nem kell nahy dolog, de valami jó, vagy érdekes ami ma történt veled. Kérdezhetsz is valamit, ami tényleg érdekel téged és tudok beszélgetni is róla
2022. febr. 24. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!