Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogyha az átlagnál többet gondolok egy lányra miközben barátnőm van?
nem éri meg... pláne ilyen fiatalon minek kötnéd le magad, ha nem is érzed jól magad benne?
az egy jel, h. másra többet gondolsz.
és jól látod, nem a másik lány miatt kell ezt lezárnod a csajoddal, hanem mert nem működik.
és azt sem javaslom, h. rögtön fejest ugorj egy másik kapcsolatba.
Abba gondolj bele hogy a kapcsolatod a barátnőddel pozitív vagy negatív irányba billen inkább. Ha azt érzed hogy már nem olyan mint régen, akkor beszélj vele és próbáljátok meg “felélénkíteni” a dolgot, ha viszont nem megy el kell őt engedned akármennyire is fáj.
Én is átéltem hogy barátnő mellett úgy éreztem hogy egy másik lány sokkal rendesebb velem, és felismertem hogy egy toxikus kapcsolatban vagyok. Rávettem magam hogy kilépjek és az említett lánnyal azóta boldog kapcsolatban vagyok aki sokkal jobban passzol hozzám mint az akkori barátnőm.
Csak te tudod mérlegelni a helyzeted de ezeket gondold át!
✅ Vagy pedig megpróbálsz változtatni a távkapcsolaton.
❌ A "tűz" csak azért múlt el mert konkrétan nincs ami fűtse -.-)
✅ Távkapcsolatról beszélünk... ami már 2 éve tart...
✅ Ez természetes, ha nem vagy a pároddal együtt, akkor csökken a kettőtök közti "szenvedély"
❌ Plusz a környezetedben lévőkre tévelyedik a tekinteted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!