Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogyha az átlagnál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogyha az átlagnál többet gondolok egy lányra miközben barátnőm van?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit kéne tegyek? Távkapcsolatban élünk már 2 éve a barátnőmmel, de az iskolámban van egy lány aki az utóbbi időben sokkal többször eszembe jut a kelletténél és sokkal jobban bejön mint ezelőtt bármilyen lány a kapcsolatunk elején. Voltak már problémáink a barátnőmmel, szóba került a szakítás is, de megbeszéltük.

2022. febr. 20. 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azt kell átgondolnod, hogy megéri-e szakítani a másik lányért. Ha pl. a sulis lány nem érez viszont, akkor nyilván nem érdemes eldobni a kapcsolatot.
2022. febr. 20. 16:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen arra gondoltam, hogy érte, hanem úgy alapból, hogy megéri-e úgy kapcsolatban maradni miközben más többször jut eszembe.
2022. febr. 20. 16:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

nem éri meg... pláne ilyen fiatalon minek kötnéd le magad, ha nem is érzed jól magad benne?

az egy jel, h. másra többet gondolsz.

és jól látod, nem a másik lány miatt kell ezt lezárnod a csajoddal, hanem mert nem működik.

és azt sem javaslom, h. rögtön fejest ugorj egy másik kapcsolatba.

2022. febr. 20. 16:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, és amikor erre a másik lányra gondolsz, konkrétan mi jár a fejedben vele kapcsolatban?
2022. febr. 20. 16:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Hogy vele esetleg boldogabb lennék, felszabadultabb, összefoglalva szimplán csak jobb lenne minden.
2022. febr. 20. 16:22
 6/11 anonim ***** válasza:
szakítás
2022. febr. 20. 18:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon gondolkoztam/zok rajta, csak félek attól hogy egy idő után/rögtön megbánnám és onnan nincs visszaút, lehet sose találnek újra olyat mint ő és aki úgy szeretne mint ő. Másik részről őt sem akarom megbántani és összetörni, de hitegetni sem azzal hogy minden tökéletes. Bonyolult ez...
2022. febr. 20. 21:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Abba gondolj bele hogy a kapcsolatod a barátnőddel pozitív vagy negatív irányba billen inkább. Ha azt érzed hogy már nem olyan mint régen, akkor beszélj vele és próbáljátok meg “felélénkíteni” a dolgot, ha viszont nem megy el kell őt engedned akármennyire is fáj.

Én is átéltem hogy barátnő mellett úgy éreztem hogy egy másik lány sokkal rendesebb velem, és felismertem hogy egy toxikus kapcsolatban vagyok. Rávettem magam hogy kilépjek és az említett lánnyal azóta boldog kapcsolatban vagyok aki sokkal jobban passzol hozzám mint az akkori barátnőm.

Csak te tudod mérlegelni a helyzeted de ezeket gondold át!

2022. febr. 20. 21:46
 9/11 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy a szakítás gondolata már felmerült bennem egy 3-4 hónappal ezelőtt, akkor sikerült túl billenni rajta, de most újra előjött és nem tudom, hogy most is sikerülni fog-e sőt egyáltalán akarom-e hogy sikerüljön. Aggódom amiatt, hogy esetleg megbanom hogy egy szerető nőt aki mindent megtesz/tett értem, megbecsül stb elhagyok, lehet soha nem találok még egy ilyet, de másik részről meg nem érzem már oly boldognak magam, és nincs már meg az a szikra az a szerelem az a vágy mint a legelején, ez inkább megszokás, a tűz elmúlt és nem tudom hogy megéri-e így folytatni egy kapcsolatot ami az első mindkettőnknek (20 évesen)
2022. febr. 20. 23:09
 10/11 anonim ***** válasza:

✅ Vagy pedig megpróbálsz változtatni a távkapcsolaton.

❌ A "tűz" csak azért múlt el mert konkrétan nincs ami fűtse -.-)

✅ Távkapcsolatról beszélünk... ami már 2 éve tart...

✅ Ez természetes, ha nem vagy a pároddal együtt, akkor csökken a kettőtök közti "szenvedély"

❌ Plusz a környezetedben lévőkre tévelyedik a tekinteted...

2022. febr. 20. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!