Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 év korkülönbség elfogadható még?
Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 19:36
1/17 anonim válasza:
Ha tini az egyik fél, akkor szerintem nem.
3/17 anonim válasza:
Attól függ, hány évesek a felek.
4/17 anonim válasza:
Ha a fiatalabb fél 14 év alatti, az pedofília, tehát nem elfogadott. Ha a "gyerek" 18 év alatti, szintén nem elfogadott. Úgy gondolom, hogy ha mindkét illető megvan legalább 25 éves (tehát már dolgozhat, mert nagy eséllyel végzett az egyetemmel) akkor már elfogadható. 18 és 25 év között azért nem lenne jó, mert a 2 totál más világban él.
5/17 anonim válasza:
Nem mindegy hogy 14 es 30, vagy 24 es 40 eves a ket fel, de igazabol 16 ev egyebkent is eleg sok.
6/17 anonim válasza:
Ha mind a 2 14+, akkor nem számít soknak.
7/17 anonim válasza:
6 szóval szerinted nem sok, ha az egyik egy 15 éves elsős gimnazista gyerek, a másik meg már egy felnőtt, dolgozó ember? Ez butaság. Messze nincsenek egy értelmi szinten ilyenkor még.
8/17 anonim válasza:
7.-re.
De nem is kell egy szinten lenniük. Tapasztalat.
9/17 anonim válasza:
8 az én tapasztalatom viszont az, hogy de. Úgy gondolom igenis szükség van a hasonló életkörülményekre. Ekkora korkülönbség miatt egy idő után már unalmas lesz, mert 2 teljesen különböző világ. Szóval szerintem az ilyen kapcsolatok igen rövid idő után zátonyra fut. Persze, akad egy két kivétel, lehet, olyan szerencsés vagy, hogy jót kaptál, de ez általában nem így van.
10/17 anonim válasza:
Szerintem nem elfogadható, főleg, ha az egyik fél még tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!