Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki tetszik de nem nagyon beszél velem. Szerintetek gáz ha egy lány kezdeményez? Vagy inkább hagyjam a fenébe?
Gimis éveim jutnak eszembe.
Volt egy lány, aki nagyon tetszett, de nem nagyon mertem hozzá szólni. Talán ha pár mondatot váltottunk évek alatt.
Egy másik lánynak meg én lehettem szimpatikus, üzent is nekem, de én teljesen közömbös maradtam, nem érdekelt.
Nem voltak barátaim, viszont erősen hobbifüggő voltam. Suli után rohantam haza, de nem tanulni, csak a hobbim érdekelt.
Mit lehetne tenni egy közömbös srác érdeklődésének felkeltésére?
Először is közöld vele, hogy fontos megbeszélni valótok van, találkozzatok egy nyugis helyen. Talán egy park lenne a legmegfelelőbb.
Ott megmondhatod neki, hogy ő a legszimpatikusabb, és magánügyben kéred a véleményét. Van egy srác, aki udvarol neked, de nem tudod, hogy kezeld a helyzetet. Legyen hozzá mnegfelelő sztorid. Vigyázz, mit mondasz, nehogy másnap mástól halld vissza a találkozás dolgait!
Ha a srác nem vevő a beszélgetésre, nincs komoly esélyed nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!