Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, mennyi időbe telik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyi időbe telik mire megszerettek egy fiút?

Figyelt kérdés

Többször volt már olyan hogy ismerkedtem egy lánnyal és közben másik fiúval jött összel. Ennyire könnyen meg tudtok szeretni egy fiút?

Én nekem kell egy pár találkozás mire meg tudom ismerni, meg megszeretni.

Neked mennyi időbe telik?

2022. febr. 10. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Nekik annyi időbe telik, amennyire nem jön be a fiú. Ha első látásra szerelem akkor annyi, ha meg csak keresgél, ismerkedik random emberekkel akkor meg sok.
2022. febr. 10. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az illúziókba és a vágyakba szeretnek bele, nem magába az emberbe. Tiniként ez a jellemző, de sajnos a felnőttek világában is egyre gyakoribb.
2022. febr. 10. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Ezt nem lehet egyöntetű időközzel meghatározni, mint ahogy azt sem, hogy ki mennyi idő után tanul meg biciklizni, úszni, autót vezetni...
2022. febr. 10. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez tök relatív. Volt olyan barátom, akivel elég hamar megtaláltuk a közös hangot, de ez a ritkább eset.

"Többször volt már olyan hogy ismerkedtem egy lánnyal és közben másik fiúval jött összel." - Ehhez pedig csak annyit fűznék hozzá, hogyha te tetszettél volna neki, akkor veled lett volna, nem mással.

2022. febr. 10. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!