Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy pusziljam meg a fiú barátomat?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom. És nekem ő tetszik, és valószínűleg én is tetszem neki.
Valahogy el tudnám érni, hogy "rászokjunk" az arcra puszira?
Mármint, próbálnék nyitni felé, viszont kis lépésekben szeretnék haladni
2022. febr. 8. 17:50
1/4 anonim válasza:
Sehogy, ez nem barátságba való. Ha többet szeretnél, akkor érdemes lenne beszélni vele erről és nem játszogatni vele.
2/4 anonim válasza:
Valahol el kell kezdeni, szerintem a szorosabb ölelés után ez a következő lépés. Nincs könnyebb út, egyszer meg kell, hogy törd a jeget:D
3/4 anonim válasza:
Egy ölelés közben/után a legegyszerűbb, ahogy #2-es is írta.
4/4 anonim válasza:
✅ hány centi magasságbeli különbség van kettőtök közt ?
✅ Ez is fontos ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!