Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmerjem neki mondani?
Van egy csaj, aki bejön nekem. Igazából egy osztályba járunk. Amikor páros munka van az órán, akkor van, amikor párban dolgozunk ( igaz ebben a tanévben eddig 1-szer volt ilyen😅 )
Mindegy, az a lényeg, hogy volt ilyen. És amikor együtt dolgoztunk, akkor éreztem benne olyat, hogy szeret velem együtt dolgozni ( lehet, hogy nem így van😅 ). Én is amúgy nagyon szeretek vele együtt dolgozni. De nem az volt, hogy alig szóltunk egymáshoz, hanem konkrétan folyamatosan beszéltük meg a feladatot, ami más csajnál nálam nem így van.
Lehet, hogy ez az én hülyeségem, de nem merem neki elmondani valóságban, hogy mit érzek iránta, hanem inkább virtuálisan szeretném neki elmondani.
Szerintetek el mondhatom neki virtuálisan, hogy mit érzek iránta?
Ja, semmi online f*szkodás. Mondd el neki, hogy holnap te elmész cukrászdába, moziba, ha van kedve, akkor tartson veled. Vagy akarsz venni egy új pulcsit, cipőt, van-e kedve segíteni, hogy mi állna jól neked, jöjjön veled a plázába, utána meghívod egy üdittőreh, és dumáltok. De szó sincs arról, hogy te szerelmet valljál neki. Ismerd meg, és mutasd be magad, hogy te ilyen vagy, ezek a céljaid, ezért vagy te érdekes ember. ÉS ő is érdekeljen, ő kicsoda, mit szeret csinálni szabadidőben, van-e testvére, hogy képzeli magát tíz év múlva, akkor mit fog csinálni. Ha a randi jól sikerült, akkor mond el a végén, hogy te jól érezted magad vele, hétvégén akar-e veled sétálni, kirándulni. Ha az is jól sikerül, akkor ott érj hozzá a kezéhez. Ha nem húzza el, akkor fogd meg és sétáljatok kézen fogva.
Aztán valamikor csók. Aztán valamikor elmondhatod, hogy mit érzel.
Kb. ez a sorrend!
49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!