Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmmel 1éve voltunk együtt majd ennek vége lett mivel valamelyik ismerőse azt mondta neki hogy én megcsaltam, ebből nyilván vita lett. Hiába mutattam meg neki az egész telefonom tartalmát (beszélgetések stb) és győzködtem hogy ez nem igaz, szakítottunk. Én nem szeretném elveszíteni őt mert nagyon szeretem és a szívem törne össze ha el távolodnánk egymástól! Nem tudom vele megbeszélni se mert ignorál:( valami ötletetek van hogy mit tegyek? Előre is köszönöm

2022. febr. 7. 15:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat!
2022. febr. 7. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem öneki van /lett valakije, és csak kifogást talált/KItalált. Ezen lányon már nincs mit szeretni. Felejtsed el, keress másikat, akivel el tudod foglalni magadat és nem örá gondolsz mindíg.
2022. febr. 13. 07:54
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ez a keress másikat, akivel el tudod foglalni magad." Veszélyes tanács. Már csak azért is, mert egy kapcsolatot jobb meggyaszolni hiszen elvesztette a szerelmét.

Plusz, ha összejön mással, és nem szeret belé pont amiatt, hogy nem gyászolta meg az előzőt, azzal becsapja a másik lányt is. Tehát ezzel az egyik kapcsolatból megyek a másikba nem a legjobb.

Hamár egyszer így alakult nézd a jó oldalát, sokkal többet tudsz magaddal törődni. Tudod mmagad fejleszteni.

2022. febr. 13. 08:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
13-aska, részben igazat adok neked, köszi a figyelmedet !
2022. febr. 13. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!