Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok szeretitek ha sportol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szeretitek ha sportol egy fiú pl: foci? És melyik sport jön be?

Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
A foci nekem nagyon nem. Bármi olyasmi bejön viszont, ami nem labdajáték.
2022. febr. 4. 20:22
 2/9 anonim válasza:
100%
Mivel en serules elott rendszeresen sportoltam igy altalaban a sportolo fiuk jonnek be. Az hogy milyen sport az teljesen mindegy, bar mivel en kosaraztam ezert az a legszimpibb sport
2022. febr. 4. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem kifejezetten jön be egyik sport sem, csak a korcsolya, a vívás és a táncok. Jobban tetszik ha egy srác inkább művészeti beállítottságú.
2022. febr. 4. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szimpi, ha sportol, mert ez azt (is) mutatja, hogy egészséges életmódot folytat. Páran biztos ki fogtok nevetni, de nekem az tetszene a legjobban, ha futni szeretne, mert azt tudnánk együtt is csinálni.
2022. febr. 4. 23:12
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is bejön, ha egy fiú sportol, egészen addig míg nem alakítja kifogássá, hogy miért nem tud találkozni a lánnyal , vagy esetleg emiatt hanyagolja el a lányt.
2022. febr. 5. 08:53
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Nekem a foci
2022. febr. 5. 11:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy, ha elkezdenek alakulni a dolgok valakivel, akkor lényegtelen. Nem meghatározó, vagy lényeges dolog. De utólag azért mindig örülök neki. Ha olyan sportról van szó, amit én is űztem, akkor jó beszéd téma tud lenni. Ha pedig nem, akkor taníthatja, hogy hogyan kell csinálni. (A jelenlegi párommal is így kezdünk el beszélgetni. Nagy focis, aztán egy délután iskola után magával rángatott egy foci pályára.) Ha nem is minden lánynak jön be, azért előnyödre lehet még
2022. febr. 5. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok, évek óta vívok, még sosem tapasztaltam hogy ez előny lenne. Hátrány is csak annyiban hogy heti 5 edzésre járok ezért nem vagyok tele szabadidővel
2022. febr. 6. 00:39
 9/9 anonim válasza:
100%
(Imádom a focit) Én úgy vagyok vele, hogy azoknak a fiúknak több esélye van nálam, akik fociznak, mint akik nem (eddig csak olyan fiú tetszett nekem aki focizik(most is így van)). Számomra fontos, hogy szeresse a kedvenc sportomat az a srác aki tetszik nekem, mert én úgy gondolom, hogy fontos a közös sportolás... A kevésbé sportos lányoknak is általában bejön a sportos srác... Asszem...
2022. febr. 6. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!