Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jogos ha így érzek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ha így érzek?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, fiú. Nem járunk de nekem tetszik titokban, de mivel van barátnője, esélytelen. A legjobb lány barátjának tart.

Én készültem a szülinapjára, külön elhívtam találkozni hogy oda tudjam adni az ajándékot, ennek örült is. Viszont tegnap nekem volt szülinapom, ő nem hívott el talalkozni, ajándékot sem adott, ráadásul ma egy teljesen más témával írt rám, szóval a szülinapomom már túllépett.

Itt a szándékot hiányoltam hogy neki ia fontos az enyém. Emwllett még tök drágán szereztem be neki nyomtatványokat és azt is csak megköszinte. Kicsit olyan egyoldalú ez az egész. Jogosan esik rosszul?

2022. febr. 1. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Két eset lehetséges:

1. Így kezeli a barátait általában, ennyire (nem) fontosak neki.

2. Nem akar balhét a barátnőjével azért, mert veled is foglalkozik.

2022. febr. 1. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az érzéseid tekintetében nincs olyan, hogy "jogos" vagy sem, ezek vannak és tudomásul kell venni.

Ami a viszonyotok elemzését/értékelését illeti, szerintem helyesen látod, hogy egyoldalú, a barátod távolabb áll tőled, mint te tőle. Mondjuk, aki fel sem köszönt, azt én nem tartanám valami közeli barátnak...

2022. febr. 1. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:
60%

Magamból kiindulva nem kattognék rajta sokat.

Személy szerint képtelen vagyok embereket időben felköszönteni névnap/szülinap alkalmából. Bárki bármikor megkérdezi én tudom, hogy mikor van a szülinapja/névnapja/valami fontosabb esemény az életében, de nekem aznap sose jutnak ezek az eszembe. Utólag mindig fogom a fejemet, hogy b@szki, tegnap/tegnap előtt volt xy-nak a valamilyen eseménye én meg nem is írtam. Most ha emiatt rossz barát vagyok, akkor könyveljetek el annak, de ha nekem nem szólnak a saját szülinapomat is elfelejteném.

2022. febr. 1. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan esik rosszul, de talán pont azért cselekedett így, hogy ne érezz többet. Azt is előfordulhat, hogy a barátnője nem akarta, hogy talizzatok. Egyik sem túl szimpi verzió, de nyugodtam adj hangot az érzéseidnek.
2022. febr. 1. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!