Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vegyem rá magam, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá magam, hogy megöleljem?

Figyelt kérdés
Meg szeretném ölelni a kiszemeltem. Egyszerűen nem bírom már tovább emberi érintés nélkül. Nem tudok aludni, csak szenvedek egész éjjel. Tudom, hogy szeret, de nem merem megtenni. Hogyan vegyem rá magam, hogy hétfőn megöleljem a lányt?
2022. jan. 28. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj egyből ekkora lépést megtenni ha nem megy, senki nem kényszerít rá. Azt mondod tudod hogy szeret, akkor elég biztos helyzetben is vagy ahhoz, hogy ne félj tőle.

Az elején csak menj oda hozzá beszélgetni, ismerd meg jobban, hívd el 1-1 helyre sulin kívül. Ahogy egyre jobban bízol benne és látod hogy ő is szeretné ha közelednél, akkor neked is nagyobb bátorságod lesz.

2022. jan. 28. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Milyen a kapcsolatotok perpillanat? Szoktatok beszélgetni?

Ettől is függ, hogy jó ötlet lenne-e rögtön ezzel kezdeni.

2022. jan. 28. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Hát én ezt nem értem, amikor suliba jártam azt a csajt is meg öleltem akihez semmi érzelem nem kötött, 20 perc alatt be tudtam csajozni...

Szóval nem kéne vissza fognod magad...semmi értelme, veszíteni nem fogsz semmit.

2022. jan. 28. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mind a ketten szeretitek a másikat, de nem jártok, csak kerülgetitek egymást. Ez nehezen értelmezhető. A fejedben nem fordult meg, hogy randira hívd?
2022. jan. 28. 20:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Összejöttünk :D
2022. jún. 27. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!