Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy szerelmesek lettetek 30 feletti pasiba, és lett is belőle valami? (Kort is írhattok)
Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 18:04
1/8 anonim válasza:
14 múltam amikor szerelmes lettem egy 36 évesbe. Nem történt köztünk az amíg be nem töltöttem a 17et. Azóta is együtt vagyunk , mostmár házasok vagyunk ( 19 voltam ) most leszek 24 éves és együtt élünk.
2/8 anonim válasza:
Én 17 évesen beleszerettem egy 36 éves csávóba. Kavartunk, de nem történt semmi komolyabb. Hamar lezártuk az egészet, mert én kezdtem többet érezni. Most 18 éves vagyok és beleszerettem egy 40 éves férfibe. Több, mint fél éve együtt vagyunk.
4/8 anonim válasza:
❌ Kíváncsi vagyok, hogy a válaszadók - valóban lányok voltak-e :D
5/8 anonim válasza:
✅ 30 közeli pasiként - nem tartom hülyeségnek.
✅ A fiatal srácok nem igen akarnak egyből lehorgonyozni.
✅ Viszont a fiatal lányok igen. Elég sokat tulajdonítanak az első szerelemnek.
✅ Így viszont mindenféle képen szükséges/ajánlott az életkor különbség.
6/8 A kérdező kommentje:
Akinek volt /van/, a szülők nem tiltották?
2022. jan. 27. 14:39
8/8 anonim válasza:
Pár kivétellel eddig mindig 30 feletti pasikba szerettem bele, sajnos egyikből sem lett semmi, pedig sokat tettem érte. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!