Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az egyik barátom húgának...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik barátom húgának bejövö. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb lány barátom húgának bejövö de a barátom nem tud róla. Többször voltam náluk és akkor azt vettem észre hogy le sem veszi rólam a szemét. Mit tegyek? Ha elutasítom lehet tönkremehet a barátságunk de nekem ő meg nem tetszik. PLS segítség.

2022. jan. 14. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Emiatt buta lenne megszakítani a barátságot veled a tesója.

Hugi majd kiheveri, úgyis fiatal ezek ilyen fellobbanások náluk. Lehet kicsit bejössz neki, de amint valaki komolyan kezd iránta érdeklődni elfelejt mint a pinty.

A barátoddal max akkor menne tönkre a kapcsolat ha kihasználnád a húgát/ össze jönnél vele de szakítanátok.

Amiatt hogy neked nem jön be a húgod nem kellene a barátságnak úgymond elszaródnia. Hisz a srác a spanod a húga csak egy csaj számodra akivel nem vagy köteles jó viszonyban lenni.

Aki emiatt veszne veled össze az egy idióta és annyit is ért a barátsága. Fel a fejjel!

2022. jan. 14. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

*húga.

Az auto correct🤦‍♀️ Bocsi.

És utólag nézem lány az illető barát de a mondanivalóm nem változik ezzel sem.

2022. jan. 14. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Amiatt nem fog tönkremenni egy barátság, ha elutasítod a húgát, szóval akár ezt is megteheted. Viszont idővel amúgyis elmúlna, tehát nem muszáj ezzel foglalkoznod.
2022. jan. 14. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:

De hát eddig csak nézett.

Nem biztos hogy van bátorsága kezdeményezni.

Amúgy meg én is annyit beleképzeltem ilyen jelenetekbe, de aztán mindig pofára estem, mert nem is volt semmi jelentősége annak, hogy néztek

2022. jan. 15. 17:19
 5/5 anonim válasza:
Elfelejti egy idő után nyugi :))
2022. febr. 5. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!