Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik barátom húgának bejövö. Mit tegyek?
Emiatt buta lenne megszakítani a barátságot veled a tesója.
Hugi majd kiheveri, úgyis fiatal ezek ilyen fellobbanások náluk. Lehet kicsit bejössz neki, de amint valaki komolyan kezd iránta érdeklődni elfelejt mint a pinty.
A barátoddal max akkor menne tönkre a kapcsolat ha kihasználnád a húgát/ össze jönnél vele de szakítanátok.
Amiatt hogy neked nem jön be a húgod nem kellene a barátságnak úgymond elszaródnia. Hisz a srác a spanod a húga csak egy csaj számodra akivel nem vagy köteles jó viszonyban lenni.
Aki emiatt veszne veled össze az egy idióta és annyit is ért a barátsága. Fel a fejjel!
*húga.
Az auto correct🤦♀️ Bocsi.
És utólag nézem lány az illető barát de a mondanivalóm nem változik ezzel sem.
De hát eddig csak nézett.
Nem biztos hogy van bátorsága kezdeményezni.
Amúgy meg én is annyit beleképzeltem ilyen jelenetekbe, de aztán mindig pofára estem, mert nem is volt semmi jelentősége annak, hogy néztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!