Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon milyen szándékai vannak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mr.Prime Minister kérdése:

Vajon milyen szándékai vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos pár nappal ezelőtt fülembe jutott, hogy a lány, akibe szerelmes vagyok az osztályból, aranyosnak nevezett engem, és azt is megtudtam, hogy észreveszi, hogy próbálkozom nála. Korábban voltak már vele nagyobb beszélgetéseim, és mindennap chatelünk.Ma elhatároztam, ahogy egy héten mindig ugyanazon a napon egyszer, vele együtt megyek haza abba az irányba, amerre ő. Elmentem a megállóba, és rá egy-két perccel megérkezett ő is. Hozzáteszem, telefonált mindeközben, úgyhogy szót váltani sem volt vele alkalmam. Mikor felszálltunk a villamosra, indokolatlanul előre ment a jármű elejébe, és tovább társalgott a telefonon. Ezzel nem is lett volna baj, de a következő megállónál azonnal leszállt, úgy, hogy nem is ott kell alapvetően leszállnia. Ami pedig abszolút elkeserített, hogy a megállóban várt tovább, ami annyit jelentett, hogy várt egy másik villamost. Most miképpen értelmezzem ezt az egészt? A környezetemben a napokban egyöntetűen azt mondták, hogy van esélyem, de ez számomra felért egy offal.

16/F

2022. jan. 13. 19:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Amilyen barátnői vannak.... Te, én azokhoz bottal se nyúlnék hozzájuk, olyan rondák :D

Azért köszi😁

2022. jan. 17. 08:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
akkor meg egy csajt az évfolyamról, suliból vagy épp akit utál. hidd el az utóbbi fájna neki a legjobban ;)
2022. jan. 17. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!