Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vagy maradjak itthon?
Ma reggel összevesztem a barátommal akinek ma van a születésnapja. Azon vesztünk össze hogy az anyja szülinapi bulit rendezett és az még nem is baj felőlem mehet! Csak az anyja meghívta a pasim exét aki még mindig szeretné vissza kapni a fiúmat. Az anyja pontosan tudja ezt és még is megcsinálta. A buli 21:00-kor kezdődik és a barátom engem is meghívott de nem tudom hogy elmenjek e!
Elmenjek vagy maradjak itthon?
Én is 16 éves vagyok és ő is 16 éves.
Ha téged is hívtak, akkor menj. Ha nem hívtak, akkor ne.
Egyébként ne aggódj, nem fog megcsalni téged egy buli kellős közepén.
Hát elég későn írtad ki a kérdést és még később válaszolok, de az lett volna a jó ha felhívod a barátod és beszélsz vele a bulival kapcsolatban, meg kicsit kibékültök.
A srác nem tehet arról mit csinál az anyja, de a jövőben el kell kezdenie távolodni tőle és kizárnia az életéből, vagy bele fog pofázni folyamatosan. Ez a barátod döntése kell legyen, maga miatt. Tenni nem tudsz semmit, csak beszélni vele hogy rosszul esett amit csinált az anyuka, és esetleg beszélni a helyzetről, plusz hogy ő mit gondol erről az egészről és akar-e tenni valamit.
Legrosszabb esetben marad a szakítás, ha nem csinál semmit, nem mond nemet az anyjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!