Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha összejöttem egy fiúval az osztályból és most engem bántanak hogy nem illünk össze és beszólogatnak nekem! A pasim nem tudja ezt! Mit tegyek?
Mit törődsz azzal, mert irígyen beszólnak, ne foglalkozz velük.
A sárga irígység fogja őket elvinni.
Könnyebb mondani, de nem szabad foglalkozni velük, főleg hogy nem szokták ezeket komolyan mondani. Szerintem a legjobb ha nagyon lazára veszed, ha látják hogy nem érdekel hogy mit mondanak, de nem is húznak fel vele.
Szóval én azt csinálnám, hogy mosolyogva visszamondom nekik, hogy "köszi a tanácsokat, de majd én eldöntöm kivel vagyok". Ezután figyelmen kívül hagyni őket vagy témát váltani, elmenni a dolgodra vagy csak kimenni a folyosóra.
Ha pedig nagyon nem hagyják abba, egyre durvább dolgokat mondanak és állandóan rajtad lógnak hogy szekáljanak, akkor szólj az osztályfőnöknek hogy ez a helyzet és beszéljen velük, mert nagyon bánt. Mindig van 2-3 ember, akin ez múlik és hergeli a többet, ezért ha ők befejezik, akkor a többi birka se csinálja.
Ha nem csinál semmit vagy nem segít, akkor pedig a szüleiddel ugyanezt beszéld meg, hogy szóltál már az osztályfőnöknek is, de nem segít.
Tudod, annak a legnagyobb a szája, aki a legirigyebb. Ignoráld őket, esetleg egy-egy frappáns visszaszólást is odanyomhatnál.
Nem tudom, milyen suliba jársz, nálunk a gimnáziumba volt hasonló, de ott emberi kulturált módon elintézték.
Viszont, az SZCbe ott már nagyobb bajok voltak egy hasonló esttel (mesélték nekem). Ott már volt szekálás, séregetés szexuális témában, de végül együttmaradtak, valahogy, kihordták ezt.
Nem akarom minősíteni a gimnáziumkt és az SZCket, csak pont ilyen példát tudtam felhozni, ez történt meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!