Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lefeküdnétek a fiúval akibe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek a fiúval akibe szerelmesek vagytok? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Már több mint fél éve ismerjük egymást, először tetszettem neki de akkor visszautasítottam aztán beleszerettem de már késő volt mert összejött mással,már aludtunk is együtt,sok minden történt. Most nincs neki más és újra találkoztunk,megcsókolt,aztán legközelebb újra, akkor is csókolóztunk,és fogdosott,mindenhol(a fenekemet,a mellemet,legutóbb már benyúlt a lábam közé és simogatott). Egyre messzebb megy. Én meg úgy érzem hogy nagyon nagyon akarom, ilyen jó még senkivel nem volt a csók sem mint amit vele éreztem. Annyira hatással van rám és egyre többet akarok én is

De közben szeretem és belül azt akarom hogy több legyen közöttünk mint testi kapcsolat. Viszont ha belemegyek és megtörténik,benne van a pakliban hogy csak ennyit akar tőlem teés utána vége. Nem mondta ki hogy ő többet akarna tőlem,bár amikor megcsókol vagy egyáltalán hozzám ér olyan mint aki szerelemből teszi(volt már olyannal dolgom aki biztosan csak annyit akart és teljesen más volt). De ha meg nem megyek bele amiatt hogy én többre vágyok ennél,lehet hogy annyi sem lesz és csak elszalasztom a lehetőséget és ugyanúgy össze sem jövünk. Én vágyok a szexre is vele,érzem hogy nagyon jó lenne közöttünk,de legszívesebben összejönnék vele. Ha váratom egy kicsit kiderül vagy csak elrontok mindent?

2022. jan. 4. 15:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát amikor korábban tetszettem neki akkor nem csak annyit akart úgy tudom, és fél éven át úgy találkoztunk hogy nem volt közöttünk semmi ilyesmi. Chatelni nem szoktunk de ő ilyen hogy nem szeret, ezt már meg is mondta korábban. De élőben beszélgetünk is. Most hogy úrja elkezdtünk találkozni általában ő hívott ki,de most épp több napja semmi
2022. jan. 5. 14:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem egyik haverom szokta ezt mondani a csajoknak, mégpedig azért, mert ha pont másik lánnyal van, ne legyen gáz a szituáció, hogy másik lány ír neki. Persze ő egyszerre 5-6 ilyen lányt is szédít. Ha az egyik nem teszi szét a lábát megy a kövihez, majd később ír neki megint, vagy várja hogy a lány kezdeményezzen. Mikor milyen hangulata van.

De ugye mellette van még az is, hogyha összejön valakivel, akkor nem szereti kirakni a kapcsolati státuszt, mert akkor a többi nőcskének megint magyarázkodni kell vagy páran koptatják. Viszont ha nem rakja ki, akkor lehet több "barátnője" akik ugyan úgy csak arra kellenek, de játszanak kapcsolatosdit. Ünnepek előtt pedig szakít velük, hogy költeni ne kelljen rájuk.

Van ilyen srác is. De nagyon sok lánynak mégis ez kell. Te is egy olyan után futsz, akivel lehet nem lesz semmi, de már alig várnád, hogy legalább lefeküdjetek. Tényleg nem értem a lányokat. Srác vagyok, de engem nem motivál ennyire a szex. Volt már mikor random csini csajszi hívott fel magához, mikor nemet mondtam nem tudta hová. Tenni a dolgot, egész este utána velem beszélgetett, meg rángatott mindenhova, 2 lépést nem tett meg nélkülem. Hogy kiről beszélgettünk az annyira nem rémlik, mert olyan csutka részeg voltam. De így se mentem bele semmibe.

2022. jan. 5. 15:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem azért nem nagyon írogatunk mert van neki több is,ez biztos. Ő tényleg ilyen akkor is ilyen volt amikor abszolút nem volt senkije,meg most sincs,a haverjaival is ilyen. Sőt régebben egy nem olyan közeli barátnőmmel ismerkedtek komolyabb szándékkal(de végül nem lett semmi) és vele is ilyen volt,akkor már inkább hívásoztak max ha nem tudtak találkozni. Szóval erre nem alapozok csak arra hogy élőben milyen
2022. jan. 5. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!