Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit tegyek(?)...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek(?) (lehet hosszú)

Figyelt kérdés

Van egy srác az osztályomból. Nagyon tetszik. A legjobb barátnőmmel "járt" de "szakítottak". Még ő mindig szerelmes belé, de nekem is tetszik. És méghozzá aásik barátnőmnek is tetszik. Igazábol sz ő barátjának tetszem mondta az osztálytársam. De ö nekem nem. Csak ő. De szerintetek mit tegyek? Elmondani nekik nem akarom. Feletsem el??

Elég népszerű a srác

2022. jan. 3. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát figyelj. Szerintem a legjobb döntés az lenne ha elfelejtenéd a fiút. Nem rosszból írom, és lehet, hogy fájni fog, de nem lenne fair a barátnőddel szemben ez az egész, és hidd el, rosszabb lenne ha emiatt a barátnődet veszítenéd el.

Lesz más aki majd megtetszik, fel a fejjel 😊

2022. jan. 3. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az elsővel. Legtöbb esetben egy barátság biztosabb, mint egy kapcsolat és ha tényleg jó barátnőd, ne őt engedd el.
2022. jan. 3. 18:36
 3/8 A kérdező kommentje:

Legjobb barátnőm ugyhogy szerintem jobb lesz ha elfelejtem köszönöm.

Még nagyon fiatal vagyok 6. As ugyhoyg még előttem az élet:)

2022. jan. 3. 18:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazábol a barátja akinek teszem igy belegondolva nem rossz srác. Félrene értsétek nem mindenáron pasit akraok:)
2022. jan. 3. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze, előtted van még az élet! Élvezd ki a fiatalságod, és legyél sokat a barátaiddal!
2022. jan. 3. 18:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Jobb nekem igy.
2022. jan. 3. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:
A válasz ő, igen ő? Ő? Nem tudjuk ki az ő. Zavaros az egész ő.
2022. jan. 3. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Sokszor a népszerű fiú attól tűnik jóképűnek, mert népszerű.

Más környezetben talán nem is vonzódnál hozzá.

2022. jan. 10. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!