Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért ír rám az ismerőse?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ír rám az ismerőse?

Figyelt kérdés
Volt egy srác aki tetszett nekem, viszont eléggé bunkó volt velem. Ebbe most így nem mennék bele különösebben de a lényeg az hogy sokszor beszélt rólam a haverjaival (nem pozitív értelemben sajnos). Illetve fogadásokat is kötött már velem kapcsolatban. Aztán teljesen megszakadt a kapcsolat, már egy jó ideje nem is beszélünk. Viszont pár hete bejelölt facebookon egy srác, egyetlen egy közös ismerősünk volt méghozzá az a fiú aki nekem bejött. Visszajelöltem a fiút. Majd rám írt. Lehet hogy csak én gondolok bele sokat, de nekem valami gyanús ebben.
2021. dec. 30. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
És miért írt? vagyis mit? szerintem az lényegesebb :D
2021. dec. 30. 20:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Megkerdezte hogy van e kedvem beszelgetni, ismerkedni
2021. dec. 30. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tetszel neki, csak ameddig a képbe volt Mr. Bunkó addig nem akart lépni feléd.
2021. dec. 30. 22:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezzel a sráccal egyáltalán nem ismerjük egymást
2021. dec. 30. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:

De ha esetleg a haveri köréből valaki, akkor ő lehet hogy ismer, vagy kitudja.

(3-as voltam)

2021. dec. 30. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Gondolom megint fogadás tárgya vagy hogy meg tud e dugni.
2021. dec. 31. 08:09
 7/7 anonim ***** válasza:
6os ötlete sem kizárt. Ha ismerkedni akarsz vele, hajrá! De én azért nem bíznék meg benne teljesen. Érdeklődj te is róla. Akik ismerik, biztosan többet tudnak róla. Milyen ember, mit szeret, hobbi, ilyesmik. Vagy ha időt töltesz vele, ha sumákol, úgyis ki fog derülni.
2022. jan. 28. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!