Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon ez szerelem vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ez szerelem vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tavaly áprilisban sok barátot szereztem online. Van köztük egy fiú aki kb ugyanazokat a dolgokat szereti mint én, tehát hasonlóak vagyunk. Tavaly még barátként tekintettem rá, de ettől az évtől kezdve nem tudom eldönteni hogy most friendzone vagy sem.

Mert egyébként adott már jeleket arra hogy talán tetszem neki csak én nem tudom eldönteni hogy milyen a szerelem. Mikor vele beszélek discordon vagy bárhol akkor olyan fura érzés fog el ami nem minden fiúnál, itt arra gondolok hogy ledermedek,égek vagy nem tudom hogy mondjam , vagy lüktet a szívem. Kíváncsi vagyok véleményetekre

2021. dec. 22. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha élőben egyszer se láttad, akkor nem szerelem.
2021. dec. 22. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem ennél picit többről szól, de annyi szent, hogy nagyon nem átlagos neked.
2021. dec. 22. 23:32
 3/6 anonim válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ez msot szerelem de még bármi lehet belőle.
2021. dec. 25. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
"Fellángolás". Valamilyen szinten érdekel és természetesen bejön a srác nak a stílusa, de ha még előben nem találkoztatok (amit nem tudok biztosan) akkor itt bármi megtörténhet. Lehet kialakul kolyabb de lehet, hogy nem. Az online ismerkedésnél tudni kell, hogy előben mindíg más lesz, pozitív/negatív értelemben.
2021. dec. 25. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

"Ha nem szeret az ember, elég lehet a csók, a gyönyör.

Ha szeret: nem elég."

Paul Géraldy

2021. dec. 26. 22:04
 6/6 anonim válasza:
Milyen idősek vagytok?
2021. dec. 30. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!