Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyenkor?
sziasztok, ígérem próbálok gyors lenni
tehát van egy lány az életemben úgy 5 hónapja akivel nem vagyok együtt de jóval több mint barátság, értem ezalatt hogy nagyon szeretjük egymást.
Nos, ő egy nagyon nagyon bonyolult lány,ennyire bonyolult lányt én meg nem láttam és szerintem nem is fogok.
Ennek egyik jellemzője ami miatt én most itt baszom a rezet 10-kor, hogy random elmegy a kedve mindentől és azon javítani nem igazán sikerült nekem még soha,azt mondja nem is lehet..
mondhatok ilyenkor neki bármit nem lesz jobb semmivel, csak flegmazik Dee nem miattam.
tehát igen itt az a kérdés mit kellene neki ilyenkor írnom hogy jobb kedve legyen picivel is?
Köszönöm a válaszokat♥️
tavkapcsolatban vagyunk
neki ilyenkor egy alvás kell és jolesz egyébként, de azért jolenne valamit próbálni tenni ellene mégiscsak lássa is érezze hogy mennyire érdekel
ha neki szar a kedve nekem is elbassza az egész napom 😄
Hát ha már este van mondhatod neki hogy “Én is fáradt vagyok szívem megértem hogy most nincs valami nagy hangulatod semmjhez. Van valami amitől jobb kedved lenne? Vagy mit szólnál ha pihennénk egy nagyot reggel pedig kereslek majd?”
De ha nap közben akkor küldj neki cuki videókat vagy vicces képeket hátha beválik.
Nem tudom mi lehet a baja, de általában nem “random” ok nélkül vannak ezek a lányoknál. Csak lehet nem meri elmondani mi a baj mert nem tudja mit regálnál vagy szégyenli.
Én anno evészavaros voltam, anorexia-bulimia. És gyuloltem magam 0-24. Nem mondtam a barátomnak se mert szégyelltem, sokszor voltam lehangolt, saját magam húztam le mindig.
Ez csak egy példa nem biztos hogy ez van a háttérben de mindig van oka. Én a helyedben éreztetném vele minél jobban hogy bízhat bennem, lehet őszinte barmirol, bokolnék neki (néha egy kedves szó csodákat művel) és türelmes lennék vele. Aztán majd megnyílik.
A cuki becenevek viszont általában megmosolyogtatják az embert. Én nagyon szeretem ha a párom azokon hív, egy egyszerű mondatba is törődést és intimitást csempész.
Remélem tudtam valamennyit segiteni.
21 L
elsősorban köszi mindenkinek.
O neki is nagy bajai vannak az evéssel, így 2 hónap alatt sikerült rábeszélnem tegyük rendbe fokozatosan többet ez így oké..
mindent megbeszelunk mindent elmond, ilyenkor mikor kérdezem mi a baj van hogy több tíz percig folyamatosan kínálom a lehetőséget hogy elmondja, és annyit mond hogy tényleg annyi van hogy csak magától rossz a kedve így a semmiből rossz csak, de ha alszom egyet jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!