Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez miért van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért van?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A tanacsotokat szeretnem kerni. Van egy fiu aki ramirt instan 16 eves en 14 vagyok. Nemreg volt hogy mar egy honapja beszelunk de meg egyszer se hozta fel hogy talalkozzunk, en mar 1x emlitettem de azt irtam hogy csak majd, eszre vettem nem annyira emlegeti ezert hagytam a temat. Viszont mar 1 honapja beszelgetunk minden egyes nap ir reggel. Nem nyomulos,de nem is tul visszafogott. Teljesen normalis es elegge megkedveltem. Viszont nem tudom miert nem szeretne velem talalkozni. Mar kicsit unom h csak beszelgetunk. Mar tobbszor is mondta hogy nagyon bír meg nagyon kedves.

Azzal kerlek ne jojjon senki h biztos egy oreg bacsi mert snapchaten is beszeltunk meg nyilvan nem kamu az instaja sem, van egy kozos ismerosunk is.

2021. dec. 16. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nem kezdeményez talit, tedd meg te!:)
2021. dec. 16. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írja!
2021. dec. 16. 17:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi, es ha talizunk szerintetek hova menjunk, mit csinaljunk? (Budapesten)
2021. dec. 16. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Menjetek el egy csendes helyre, ahol tudtok beszélgetni.:)
2021. dec. 16. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!