Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire lenne gaz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne gaz?

Figyelt kérdés
Van egy srac aki bejon egy buliba kavartunk igazabol nem is irtam neki mar 2 honapja es azota nem is beszeltunk tegnap instan is kikovetett..De en valamiert nem tudok tovabb lepniii es nekem o kell mennyire lenne gaz ha elmondanam neki az erzeseimet,h bele szeretem…?

2021. dec. 13. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Eléggé gáz lenne. A buliban jó voltál neki kavarásra, de ennyi, kicsit sem számítassz neki.
2021. dec. 13. 23:27
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Valószínűleg a srác már nem is emlékszik rád, te pedig egyetlen éjszakai kavarás után nem szerettél bele, csak maximum nagyon tetszik. Nem ismered, szóval egy általad kreált emberbe szerethettél bele, de az nem ő.
2021. dec. 13. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

2 hónap után elég furcsa lenne azzal jönni hogy kell neked.

1. Szerintem tudja mivel kavartatok

2. Már le mondott rólad.

De hát ha nagyon kell próbáld meg, veszíteni nem fogsz.

2021. dec. 13. 23:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mire vártál 2 hónapig?
2021. dec. 14. 00:08
 5/7 anonim válasza:
100%
Figyelj ha nem keresett és ráadásul ki is követett akkor egyértelmű hogy ő nem gondol rád. Elmondhatod neki hogy mit érzel ha neked az megkönnyebbülés lenne, de ne várd hogy a nyakadba ugorjon, valószinüleg le fog koptatni. De kitartást és sok szerencsét. Lesz jobb nála.
2021. dec. 14. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod, de ha eddig nem történt semmi, akkor sztem már nem is fog.
2021. dec. 14. 23:32
 7/7 kombika ***** válasza:
23%
lányok mindig azt fogják mondani neked, hogy gáz, ha te mész oda egy pasihoz. a fiúk meg titkon mindig erre vágynak, hogy a lány tegye meg az első lépést. Kezdj beszélgetést, finoman közeledj hozzá, és meglátod viszonozza-e.
2021. dec. 15. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!