Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megcsókoljam vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsókoljam vagy ne?

Figyelt kérdés

Ma találkozok "vele" és érdekelne a véleményetek hogy szerintetek mit tegyek.

Kezdeném is a lényeggel, tök jól elvagyunk meg van én szerintem a kettőnk közötti kicsi kis szikra, már csókoloztunk de még nem vagyunk együtt, említette 1 héttel ezelőtt hogy eléggé megkedvelt. Mikor átmegyek hozzájuk szinte mindig megvan az alkalom hogy megcsókolhatnám de nem teszem meg mert "mivan ha ellök" vagy hasonlók, én is kedvelem a srácot és elég jóban vagyunk.Keresett már egy kettő ürügyet arra hogy megérintse pl a kezem,a lábam,vagy a derekam, azt viszont még egyszer se figyeltem hogy egyszer kétszer hátha meglesi a számat, ha ezek jó jelek akkor ezt is megírhatjátok:

Ha az ölébe ülök csak mosolyog,nem zavarja ha piszkálom a haját, stbstb. Így nem tudom hogy megcsókoljam-e vagy sem, szerintetek?

2021. dec. 10. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de ha már csókolóztatok, akkor ez miért kérdés? Miért lökne el?
2021. dec. 10. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már csókolóztatok és akkor hagyta magát, akkor ő is akarja.
2021. dec. 10. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor mi a kérdés? Már csókolóztatok egyszer.
2021. dec. 11. 00:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy srácról beszélünk aki egyszer már lekapott. Nem ertem a problémát miért ne tehetné meg mégegyszer 😅
2021. dec. 11. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!