Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti mit gondoltok?
Lényeg az , hogy van egy fiú akibe már 7-8 éve belevagyok esve. Egyszer elmondtam neki de közölte ,hogy sajnálja de neki nem tetszem. Tudni kell akkor nem voltam a legszebb lány. Mostmár sokkal jobban nézek ki ,megváltoztam. Pár év múlva elköltözünk, az élet valamiért úgy hozta ,hogy ő pont a másik utcában lakik. Ha ez nem lenne elég még egy iskolába is megyünk csak másik szakra. Ma szakkör után az egyik osztálytársam és is velem jöttek mivel a mi házunk is útba esett nekik. Tök jól elbeszélgettem velük.
Hangosan köszöntem ,hogy sziasztok mire csak Ő válaszolta vissza hangosan ,hogy szia. Tipikusan az osztály egyik menőfiúja de én nem csak ezt láttam meg benne. Elég sok közös van bennük.
Arra gondoltam ,hogy mikor már másik suliba készülünk utolsó nap félre hívom és elmondom neki ezeket.
Nem teljesen értem a kérdést...
Ha arra akarnál rákérdezni, hogy érdemes-e neki elmondani, akkor szerintem igen.
Szerintem tupírozod a semmit. Hangosan, érthetően köszöni apa, anya megtanította. Épp te kerültél elébe, tőled kérte a leckét.
Kialakítasz magadnak egy képet, közben a valóság sokkal prózaibb.
Egyszer már mondta, hogy mint nő nem vonzod őt. Ne áltasd magad.
Ha változott volna valami, akkor az nem így történik. Jó ismeős vagy, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!