Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton ő jár az eszemben és emiatt vele is álmodok. Szerelmes vagyok?
Soha nem voltam még szerelmes, de ez a fiú... valami miatt megmaradt bennem. Több mint 1 hónapja láttam utoljára, egy iskolába járunk csak Ő egy évvel fiatalabb.
Nem értem magamat... Soha nem tetszett még tőlem fiatalabb fiú, méghozzá alacsonyabb is mint Én. Ez mind "kizáró" ok nálam, mert érett gondolkodásúnak tartom magam, valamint magas is vagyok az átlaghoz képest (175cm).
Lehetséges hogy igaz az, hogy az ellentétek vonzzák egymást? Tudat alatt tetszik nekem a fiú?
Persze nem csak láthatatlanban ismerem őt, beszélgettünk már régebben is.
Végzős lány vagyok, Ő 11. osztályos fiú.
Valószínűleg igen, szerelmes vagy. Már ha azon gondolkozol, hogy szeretnél vele időt tölteni.
"Lehetséges hogy igaz az, hogy az ellentétek vonzzák egymást? "
Szerintem nem erről van szó, egyszerűen csak bejön neked, ilyen az élet.
Hiába voltál úgy eddig, hogy az ilyen magas, olyan hajszínű, stb. fiúk az eseteid, nem számít.
Köszi a választ!
Egy picit tanácstalan vagyok... Szerinted beszéljek vele többet? Nem tudom hogy ő hogy érez. Egyszer azt mondták nekem (lehjobb haverja) hogy bejövök neki, de ennek már lassan 2 éve. Akkor nem igazából izgatott a dolog...😅 Plusz nem is biztos hogy ez igaz.
Szerintem igen, szerelmes vagy :)
Mellesleg nem számít, hogy idősebb, vagy magasabb vagy nála, ha megszeret, akkor semmit nem fog már jelenteni.
1-es vagyok.
Ha bejön neked, beszélj vele.
Nagy baj nem lehet.:)
Tapasztalatból mondom, hogy rohadtul nem számít milyen külsőleges elvárásokat állítasz fel ideálnak, az élet úgyis rád fog cáfolni.
Nekem is anno voltak ilyen hülyeségeim, hogy csak a barna szemű lányok vonzanak aztán összebarátkoztam egy kékeszöld szemű lánnyal akibe beleszerettem miután jobban megismertem.
Tudatalatt már beindult nálad a kémia, csak még nem eszméltél rá.
Próbálj meg minél több időt vele tölteni, és ott majd biztosan fogod látni, hogy mit érzel valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!