Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki hogy tetszem-e egy fiúnak? (Több lent)
Na szóval: van egy fiú az osztályban aki nekem nagyon tetszik, de fogalmam sincs hogy ez kölcsönös e…
Lehet hogy csak behaluzom, de mintha nézne órákon, amikor beteg voltam rámírt és megkérdezte hogy vagyok, rendesen küldte a házikat. ( Elég introvertált, nem hiszem hogy mindenkire ráír aki nincs suliban) Órákon néha összeakad a tekintetünk. ( igen én is szoktam nézni) Rengeteg órán együtt vagyunk, és meg szokott várni, együtt megyünk a kövi órára. Amikor németen párokba kellett állni kis cetlik alapján akkor odajött hozzam hogy esetleg egyezik e a cetlink, és azt mondta hogy kár hogy nem… Rengeteget szokott segíteni a fizika dogákban.
Szóval eléggé össze vagyok zavarodva, mert mivel hogy mind a ketten introvertáltak vagyunk nem nagyon szoktunk beszélgetni, így elég kínosan telnek azok a percek amikor megyunk a kövi órára
Na ez egy kicsit hosszu lett, de igy itt az egész story.
Tetszel neki. Megragad minden alkalmat. Beszélgess vele. Ne úgy, mint aki meg akarja hódítani a fiút, hanem úgy, mintha egy jó barátnővel beszélgetnél, bármiről. Egy jó könyvről, filmről, divatról, zenéről, bármiről. Kérdezd, hogy mivel tölti a szabadidejét, milyen pályára készül. Lehet viccesen is: És te mivel töltöd az idődet, amikor éppen nem fizikus professzornak készülsz?- stb.
Lazán és könnyedén félre kell tolni a kettőtök közötti, gátlásokból épült paravánt. Mosolyogj rá sokat, miközben hosszabban a szemébe nézel. Hajrá! ( Egy anyuka, aki nem felejtette el az érzelmi viharokkal vegyes, csodálatos, szépséges tinédzser korát, amikor az egészséges fiúk és lányok önmagukra és egymásra
csodálkoznak. )
Biztos, hogy tetszel neki.
Találkozzatok sulin kívül, legyetek kettesben sokat, és kialakul a kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!