Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan ne szeressek belé még?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne szeressek belé még?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel 1 hónapja ismerkedek. Azt veszem észre, hogy kezdenek komolyabb érzéseim lenni felé, rajta viszont még csak azt látom, hogy nagyon tetszek neki , és kedvel, viszont semmi többet. Még nagyon nem áll stabil lábakon az ami kettőnk közt van, de én már most sem tudnám elviselni ha valami oknál fogva szétszakadnánk, ez egyre csak rosszabb lesz. Lehetséges egyáltalán valahogy késleltetni magamban ezeket az érzéseket ,vagy már késő? Nagyon nem akarnék egy ilyen óriási csalódást átélni. Az utóbbi napokban szerintem az érzéseim egy olyan szintet léptek át amit még eddig soha. Először van az hogy valakire nem csak egy hétvégi lányként gondolok. Szerintetek mit tegyek? Nyíltan nem szeretném még elmondani neki mit érzek , mert félek hogy megijedne..(17 évesek vagyunk mindketten)
2021. nov. 14. 00:03
 1/4 anonim ***** válasza:
96%

Ezt nem tudod korlátozni. Ha beleszeretsz, akkor beleszeretsz, ez van.

Találkozzatok még jó sokszor, és ha erősödik kettőtök közt a kémia, már jobb lesz!

2021. nov. 14. 00:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem hittem volna, hogy valaki egy ilyen helyzetben azon aggódik, hogy rossz szerelmesnek lenni.

Egyelőre ne mond el neki, nehogy hirtelen érje vagy gyorsnak gondolja. Várd meg amíg ő kezdeményez (pl. csók).

2021. nov. 14. 06:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Már csókolóztunk párszor
2021. nov. 14. 12:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Na ez asszem meg van oldva
2021. nov. 21. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!