Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Beleszerettem az egyik fiúba az iskolából. 17 éves, azaz idősebb nálam, de az nekem nem számít. Fogalmam sincs, hogy hogy szerettem belé, mert nem akartam szerelmes lenni. Aztán annyiszor bámultam, hogy észrevette, és szíveket küldött nekem. Néha még nézett is. Aztán mielőtt léphettem volna átment egy másik iskolába. Nagyon hiányzik most is. Egész nap a fejemben van, nem tudom elfelejteni...Végül pár hét után ráírtam. Megkérdeztem, hogy ismer-e, és azt mondta, hogy vágja ki vagyok. Igen, de mielőtt ráírtam volna az egyik barátnőm ráírt, hogy ismer-e engem, és ott letagadott. Nem tudom, hogy direkt-e vagy sem. Nagyon szeretem őt, és nem hiszem, hogy elfogom tudni engedni őt. Amikor még a sulimban volt, azt mondták rá, hogy egy köcsög, és fuckboy. Bár nem hiszem, hogy fuckboy lenne, de szeret lányokat fűzögetni, amivel személyszerint nekem nincs bajom. Egyszer még oda is jött hozzánk, csak én lefagytam, és nem mondtam semmit, de azt hiszem jobb volt így. Majd elszeretném neki mondani, hogy szeretem, de majd csak akkor, ha minden rendbe jön. Csak az baj, hogy nem tudom mit írjak neki, mielőtt bevallanám.2021. nov. 12. 17:18
1/3 anonim válasza:
Hát, ha azt mondta, hogy ismer, akkor kezeld úgy, mint egy ismerősöd. :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem semmiképp ne mondd el neki, hogy "szereted". Nem ismeritek egymást, ez rosszul sülhet el. Egyszerűen csak beszélgessetek, ismerkedjetek, kérdezd az új suliról stb. Úgy, hogy nem beszélgettek még igazán egyszer sem, nem mondhatod neki, hogy szereted, mert ha lenne is esélyed biztosan elijeszted.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!
2021. nov. 28. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!