Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy évfolyamtársamba, mit tegyek, hogy észrevegyen?
Szóval ez a fiú régebben szerelmet vallott nekem, de nem tudtam hogy kezelni, ezért csak maradtunk barátok és erről már nem is volt többé szó.
Most, hogy átkerültem másik osztályba (hosszú történet), már nem is beszélünk, csak találkozunk és most jöttem rá, hogy én is szeretem, nem tudom, nálam ez később alakult ki... Most már észre sem vesz, ha találkozunk nem köszön, rám sem néz.Reménytelenül szerelmes vok, nem tudom kiverni a fejemből. Mit tegyek, hogy észerevegyen? Jól tanulok, stílusosan öltözök, sztem elég vicces is vagyok, de kedves is.
Olyan furcsa, hogy most már rám sem néz, régebben pedig folyton engem bámult.
16/L
Szerintem először kérj tőle elnézést azért, ami a múltban történt. Semmi rosszat nem tettél, csak valahogy éreztetned kell vele, hogy azóta más a helyzet. Valószínüleg még érez irántad valamit, különben nem próbálna szándékosan (és ezek szerint feltűnően) kerülni. Ha elfogadja a "bocsánatkérésedet" és azt látod, hogy még mindig érdeklődik, akkor elmondhatod, hogy hasonlóan érzel, de nyilván ezt sem azonnal kell.
A legfontosabb az, hogy kerülj vele kontaktba. Kövesd be nyugodtan, a kutyát nem fogja érdekelni. Vagy ha mégis elmondja nekik, hidd el, 2 perc után találnak egy érdekesebb témát.
Senkit nem fog érdekelni, ha beköveted instán. Ne foglalkozz másokkal, mert, ha miattuk nem mersz, akkor sose fogsz, mert az ember nem változik meg egy nap alatt.
Kövesd be, legfeljebb már nem érez semmit, de akkor legalább megtudod, és nem fog gyötörni a tudat.
Hajrá, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!