Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud segíteni?
Van egy lány barátom aki igazából nem is barát, hanem barát és pár közti dolog..
A kérdés az lenne,hogy amikor rak ki képet magáról instara vagy Facebookra tegyükfel akkor ugye szoktak aláírni hogy uudecsini meg ilyeneket 😂
Valaki tudna nekem írni 1-2 ilyen szot/rövidebb mondatot amit tudnék aláírni? Nem jut eszembe semmi így este 😅
Köszi szépen ❤️
Én 21 éves öreg fejjel aztat mondom, hogy valami részletekbe menőbb legyen, de ne egy komplett regény. Ha részletekbe mész azzal érezteted, hogy te tényleg figyelted a fotóját és nem csak általánosságban beírtál valamit. (Meg ezzel nyilván különbözöl a többi kommenttől is)
Például: "Most nagyon szép a hajad." vagy "Ez a póló nagyon tetszik rajtad." Fontos, hogy ne mondjad mindenre, hogy tetszik rajta, mert akkor azt csak bóknak veszi. Ha viszont azt mondod (ha kérdezné, hogy másik is tetszik-e), hogy "A múltkori az olyan átlagos volt, de ez most jobban tetszik" akkor látni fogja, hogy őszintén beszélsz és tényleg foglalkozol a kinézetével.
Persze ehhez kell egy intelligencia szint is, hogy ne instant megsértődjön mert tegnap nem nézett ki 100%-ban olyan jól mint ma. De én ugye nem ismerem azt a csajt.
Nem bántásból, de ha annyi nem megy, hogy megírd neki a saját gondolatod, jelen esetben hogy mi tetszik rajta és még barátok is vagytok, akkor nem tudom van-e értelme ezt erőltetni.
Nincs semmi szöveg és duma ami után csettint egyet és eszébe jut hogy össze kéne jönnötök, ezt ugye nem kell részleteznem.
Ez az "uudecsini" szöveg elképesztően alja - értem hogy poénos akar lenni, de semmi olyan nincs benne ami miatt irigykedned kéne rá és hasonlót találni.
Egyszerűen írd meg amit te gondolsz és akarsz oda pötyögni és kész, nincs jelentősége.
Légy mindig természetes. Azt írd oda, amit valóban gondolsz. Ne olyanokat, amiket mások odafirkálnak, ami most divatos, jópofizás, stb.
Mindig legyél önmagad, legyél természetes.
3-as vagyok.
Egyébként általában javaslom a kezdő, udvarolgatni akaró tini fiúknak, akik nem tudják, hogyan közeledjenek a kiszemelt csinos kislányhoz, hogy mindig legyenek természetesek.
Miről is szól a fiú-lány közötti barátkozás? Meg szeretném ismerni a másik személyiségét is, hogyan gondolkodik a világ dolgairól, mik érdeklik, milyen céljai vannak, milyen hobbija van, mivel tölti az idejét tanuláson kívül, van-e humora, szeret-e olvasni. Na, ha az ember magáról beszél, s azzal kapcsolatban rákérdez: mi a véleményed, érdekel téged is, ha nem akkor mi más, stb., stb.
Tehát nem szabad görcsölni. A kép mellé akár azt írhatja az ember: “ez azért tetszik jobban, mert kiemeli, hogy milyen szép a szemed”...
Ne szégyelld a kezdeményezést (még akkor sem, ha úgy érzed, visszautasítanak), mert az természetes, mert az TE vagy. Sose légy durva, vagy közönséges. Ha a lány az lenne, akkor legalább tudod, hogy nem a te világod.
Bátran!
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!