Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nekem fogja adni a pulcsiját. Én mit adjak neki cserébe? :)
Köszönöm 2-es. :) 1-es, nem fogom neki adni a bugyimat, nem az az első célom, hogy rám izguljon amikor hiányzok neki, hanem hogy valami kedves, aranyos tárgyat vagy valamit adjak neki, amiről eszébe jutok. :)
Az gáz, ha megkérdezem tőle, hogy én mit adjak neki cserébe, mit szeretne tőlem, ha én ragaszkodom hozzá, hogy én is adjak valamit? Mert ő olyan, hogy nem vár semmit érte, csak én szeretném.
"Az gáz, ha megkérdezem tőle, hogy én mit adjak neki cserébe, mit szeretne tőlem, ha én ragaszkodom hozzá, hogy én is adjak valamit?"
Dehogy gáz, viszont érdemes pl. 3 dolgot kiválasztani és azokból ajánlani neki. Az a 3 lehet teljesen különböző és akkor lefed mindent.
Mondhatod mellé hogy amúgy ezen kívül is bármit választhat, csak segítségként jól jöhet, ha nem tud semmit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!